3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Felhívás stratégiai zajtérkép intézkedési tervjavaslat véleményezésére

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.12.19. csütörtök
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az intézkedési tervjavaslat dokumentumait ezúton közzétesszük és a társadalmi egyeztetési folyamat keretében kérjük Önöket, hogy ismerjék meg és véleményezzék a dokumentumokat.

   

  Tisztelt Gyöngyösi Lakosok!

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a KTI Közlekedéstudományi Nonprofit Kft. (a továbbiakban: KTI) a környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004. (X. 20.) Korm. rendeletben és a stratégiai zajtérképek, valamint az intézkedési tervek készítésének részletes szabályairól szóló 25/2004. (XII. 20.) KvVM rendeletben előírtaknak megfelelően 2016-ban elkészítette a nagyforgalmú közutakra (3 millió jármű/évnél nagyobb forgalmú országos közúti szakaszok) és a nagyforgalmú vasutakra (30 000 szerelvény/évnél nagyobb forgalmú vasútvonalak) vonatkozó, Gyöngyös közigazgatási területét is érintő stratégiai zajtérképek megalapozó dokumentumait valamint a stratégiai zajtérképeket.

  Ezeket a dokumentumokat 2016-ban Önök megismerhették, illetve véleményezhették.

  A stratégiai zajtérképek véglegesítését követően a KTI elkészítette a nagyforgalmú közutakra és vasutakra vonatkozó stratégiai zajtérképezés III. ciklusának dokumentumait – az általános leírást, a műszaki dokumentációt és az intézkedési tervek tervezetét. A 280/2004. (X. 20.) Korm. rendelet 11. §-ának (7) bekezdése alapján a KTI által az érintett önkormányzatoknak megküldött tervjavaslatokat az önkormányzat a helyben szokásos módon tájékoztatás és véleményezés céljóból közzéteszi.

  Gyöngyös várost a stratégiai zajtérkép intézkedési tervjavaslatai a 24. sz. II. rendű főút, a 3. sz. I. rendű főút és az M3 autópálya közigazgatási területén lévő útszakaszaira vonatkozó részei érintik. Az intézkedési tervjavaslat dokumentumait ezúton közzétesszük és a társadalmi egyeztetési folyamat keretében kérjük Önöket, hogy ismerjék meg és véleményezzék a dokumentumokat. A “Fő közlekedési létesítmények stratégiai zajtérképezése III. ciklus - intézkedési terv Gyöngyös”, valamint az Általános leírás és Műszaki dokumentáció letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

  Az intézkedési tervjavaslattal kapcsolatos észrevételeket a közzététel időpontjától számított 30 napon belül a dr.szemes.paula@gyongyosph.hu e-mail címre várja a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal.


  Közösségi funkciók