3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


A Mikulás hozza a jeget a jégpályára

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.11.28. csütörtök
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az enyhe időjárás miatt az eredetileg tervezettnél egy héttel később, december 6-án nyit a Gyöngyösi Jégpálya a városi strandon.

   
   

  Eredetileg november 30-ára tervezték a Gyöngyösi Jégpálya megnyitóját a Dr. Csépe György Városi Uszoda és Termálstrandon, azonban az enyhe novemberi időben a jég nem a kívánt ütemben hízott, így az üzemeltető Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft. szakemberei egy héttel elhalasztották a nyitást. A cég munkatársai november eleje óta dolgoznak a jégfelület előállításán, amely a hétvégére várható lehűlés hatására december 6-ára biztosan készen áll majd, így aznap tartják a jégpálya megnyitóját Gyöngyösön.

  A városi strand 2016 óta ad otthont a műjégpályának, és az elmúlt években a téli időszak kedvelt találkozóhelyévé vált a különösen a fiatalok körében népszerű jégpálya. Az üzemeltetők elsősorban az ő igényeikre szabott programokkal várják majd az érdeklődőket. Az idei év egyik legnagyobb újdonsága, hogy az első 150 bérletet vásárló ajándék mozijegyet kap a bérlet mellé, amelyet a Cinema Bridge Moziban tud beváltani. Az üzemeltető azt ígéri, sok játékot hirdetnek majd közösségi oldalaikon, többek között slam versenyt, likevadászatot, Valentin napi kalandot, újrahasznosító versenyt, sőt a hozzájuk érkező vendégek karácsonyfái is versenybe szálnak majd.

  Idén első alkalommal csatlakoznak az országos Jégpályák Éjszakája programhoz, és kedvelt, régi attrakcióikat sem felejtik el, újra várják az ovisokat pályalátogatásra, és ha egy kis játékos vetélkedőben is részt vesznek, akkor értékes nyereményben is részesülhetnek. Hogy az iskolások se maradjanak ki a jóból, újra versenybe szállhatnak korosztályuk ellen majd a KoriOlimpián, ami már többéves hagyomány.

  A Gyöngyösi Sportfólió Kft. fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, ezért idén első alkalommal jótékonysági gyűjtést szervez, melyhez várja a cégek felajánlását is. Bármilyen összeggel lehet csatlakozni a kezdeményezéshez, mellyel a gyöngyösi Autista Segítő Központ kisgyermekeinek szeretnének sporteszközöket, fejlesztő eszközöket vásárolni.

  Korcsolyabérlésre idén is van lehetőség, így az is élvezheti a tél örömeit, aki nem rendelkezik saját korcsolyával. Sőt, további korcsolyákkal bővítették a készletüket, hogy még jobban meg tudjanak felelni a növekvő igényeknek.

  A Gyöngyösi Jégpálya hétfőtől csütörtökig, valamint vasárnap 10 és 20 óra között, pénteken és szombaton 10-től 21 óráig várja a korcsolyázni vágyókat. A jegyárakról, rendezvényekről és egyéb aktualitásokról a jégpálya weboldalán (www.gyongyosisportfolio.hu/gyongyosi-jegpalya), valamint Facebook (Gyöngyösi Jégpálya) és Instagram oldalukon (gyongyosijegpalya) tájékozódhatnak az érdeklődők.


  Közösségi funkciók