3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Benedek: a miniszter is egyetértett Rémiás Tibor felmentésével

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.11.28. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Megyei Múzeumi Szervezet éléről menesztett Dr. Rémiás Tibor a sajtóban adott hangot megdöbbenésének és felháborodásának, amiért indoklás nélkül azonnali hatállyal visszavonták magasabb vezetői megbízatását.

   

  Mint azonnali hatályú felmentése kapcsán dr. Rémiás Tibor fogalmazott: ezzel kettétört a karrierje, s mivel nem követett el semmilyen jogsértést, nem érti a felmentést, különösen annak stílusát. \"Olyan volt, mint egy nyilvános kivégzés\" - jegyezte meg a heol.hu-n olvasható nyilatkozatában.

  Benedek István, a Heves Megyei Intézményfenntartó Központ vezetője a felmentés kapcsán közleményt adott ki, melyben hangsúlyozza: \"a megbízás visszavonása nem indok és ok nélküli, hanem Dr. Rémiás Tibor intézményvezetői munkájával okozati összefüggésben, a múzeumi szervezet zavartalan működésének érdekében történt.\"

  A HMIK vezetője közli azt is: az indokokról előzetesen tájékoztatta a minisztert, dr. Rémiás Tibor pedig írásban fogja megkapni a részletes indoklást. \"A hatályos munkajogi valamint a személyhez fűződő jogok értelmében azonban nem áll módomban az indokolás tartalmát nyilvánosságra hozni. A fentiek miatt a megbízás visszavonásának indokai nem kerültek ismertetésre a múzeumi szervezet 2012. november 27-én megtartott dolgozói értekezletén sem\" - közölte Benedek István.


  Közösségi funkciók