3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Benedek: a miniszter is egyetértett Rémiás Tibor felmentésével

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.11.28. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Megyei Múzeumi Szervezet éléről menesztett Dr. Rémiás Tibor a sajtóban adott hangot megdöbbenésének és felháborodásának, amiért indoklás nélkül azonnali hatállyal visszavonták magasabb vezetői megbízatását.

   

  Mint azonnali hatályú felmentése kapcsán dr. Rémiás Tibor fogalmazott: ezzel kettétört a karrierje, s mivel nem követett el semmilyen jogsértést, nem érti a felmentést, különösen annak stílusát. \"Olyan volt, mint egy nyilvános kivégzés\" - jegyezte meg a heol.hu-n olvasható nyilatkozatában.

  Benedek István, a Heves Megyei Intézményfenntartó Központ vezetője a felmentés kapcsán közleményt adott ki, melyben hangsúlyozza: \"a megbízás visszavonása nem indok és ok nélküli, hanem Dr. Rémiás Tibor intézményvezetői munkájával okozati összefüggésben, a múzeumi szervezet zavartalan működésének érdekében történt.\"

  A HMIK vezetője közli azt is: az indokokról előzetesen tájékoztatta a minisztert, dr. Rémiás Tibor pedig írásban fogja megkapni a részletes indoklást. \"A hatályos munkajogi valamint a személyhez fűződő jogok értelmében azonban nem áll módomban az indokolás tartalmát nyilvánosságra hozni. A fentiek miatt a megbízás visszavonásának indokai nem kerültek ismertetésre a múzeumi szervezet 2012. november 27-én megtartott dolgozói értekezletén sem\" - közölte Benedek István.


  Közösségi funkciók