3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


EMCO referenciaiskola a Vak Bottyán János szakközépiskola

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.11.28. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az osztrák EMCO cégnek világviszonylatban tíz referenciaiskolája van. A vállalkozás Magyarországon elsőként a gyöngyösi Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakközépiskolát választotta partneréül.

   

  Az idén ötven éves Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakközépiskolában a megalapítás óta arra törekszenek, hogy a kor elvárásainak megfelelő képzést kapjanak a jövő műszaki szakemberei – mondta Váradi István, az iskola igazgatója, aki köszöntőjében kiemelte, az intézményben 1984 óra folyik CNC esztergályos képzés.

  Az iskola vezetője hangsúlyozta: az EMCO cég választása azért esett a gyöngyösi oktatási intézményre, mert mindig is nyitottak voltak a technikai újdonságokra.

  Leopold Zerz, a gépjárműalkatrészeket és a megújuló energiát felhasználó ipari eszközöket gyártó cég oktatási igazgatója kiemelte: egy országokon átívelő iskolahálózatot szeretnének kiépíteni, amely lehetőséget biztosít az információ- és tapasztalatcserére, valamint arra, hogy a tömegtermelést a minőségi termelés váltsa fel.

  A cég vállalja az oktatók folyamatos továbbképzését, a tanárok és a diákok magas színvonalú szakmai képesítését pedig minősítéssel igazolja majd.

  Az EMCO és hazai forgalmazója, a Büll & Stunz Kft. nem csak a képzést biztosítja a diákoknak, hanem a termékfejlesztési folyamatokba is bevonja a gyöngyösi iskolát, ahol egy tanműhelyt is kialakítottak, melyet a legmodernebb CNC esztergagépekkel és marógépekkel szereltek fel.


  Közösségi funkciók