3 °C

 
 
Felavatták Gyöngyös új szabadtéri színpadát

Az Empty Pubs egyórás, ingyenes koncertjével, valamint borkóstolóval avatták fel a Fő tér 10. alatt, a könyvtárudvarban felépült új színpadot.

Folytatódik a házasságkötő terem felújítása

Új csillárok, falikarok és fényvetők felszerelésével folytatódott a házasságkötő terem megújítása az új székek beszerzése és a hangtechnika megújítását követően.

A felújítás miatt nem tudnak zöldhulladékot fogadni a szennyvíztelepen

A gyöngyösi szennyvíztisztító telepen folyamatban lévő beruházási munkák miatt 2019. október 14-től a telep nem tud zöldhulladékot fogadni.

Szúnyogot irtanak

Szúnyoggyérítést végeznek 2019. október 10-én, csütörtökön, eső esetén október 11-én, pénteken 18 és 22 óra között Gyöngyösön, a Procter & Gamble gyáregységében, a Jedlik Ányos utca 4. szám alatt.

A polgármesteri hivatal válaszai a munkatársak éves jutalmával kapcsolatban

Egy internetes portál valótlan adatokkal közölt cikket a polgármesteri hivatal dolgozóinak éves, szokásos jutalmával kapcsolatban. A portál írásban intézett kérdéseket az önkormányzat felé, a válaszokat azonban nem ismertette, ezért itt tesszük közzé azokat.

Bővebben
31/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

30/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott a helyi kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 7/2015. (II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

29/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2019. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

28/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott az egészségügyi alapellátás körzeteiről szóló 39/2016.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott A FELSŐOKTATÁSI TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ-TÁMOGATÁSRÓL szóló 4/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Vállalati segítség - Felújítják a szaktantermet

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.07.05. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Procter and Gamble ezúttal oktatási intézmény tantermének felújításához járul hozzá Gyöngyösön. Ezzel a lépéssel nemcsak az oktatási körülményeket javítja, kellemesebb környezetet teremtve diákok és tanárok számára, hanem már a kezdetektől igyekszik vonzóvá tenni a multinacionális vállalatot, mint a diákok számára perspektívát nyújtó, és helyben maradásukat elősegítő, a régió egyik legnagyobb potenciális munkaadója.

   

  A Procter and Gamble gyöngyösi gyárának megnyitása óta rendkívül jó a kapcsolat a cég és a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium között. Számos kiváló teljesítménnyel végzett diák dolgozik már munkavállalóként a vállalatnál.

  Az együttműködés keretében már jó néhány közös projekt, program valósult meg, amit a Procter and Gamble támogatott. Az utóbbi négy hónap folyamán a multinacionális vállalat az alábbiak megvalósulásához járult hozzá:

  Ebben az évben nem mindennapi élményben részesülhettek az oktatási intézmény diákjai a P&G által, 15 diák és két tanár vett részt egy németországi tanulmányúton, ahol a P&G két gyáregységét (Marktheidenfeld és Walldürn) látogatták meg. Az iskola rendkívül hasznosnak tartja az üzemlátogatásokat a diákok számára, hisz ezáltal élményeket, tapasztalatokat gyűjthetnek, és beleláthatnak egy nagyvállalat ipari egységeinek az életébe.

  A cég létrehozta a P&G díjat is az oktatási intézményben, amelynek keretében jutalmazásban részesült a legjobb tanulmányi eredményt elért végzős diák. A díjat az iskola és a Procter and Gamble a tanévzáró alkalmával adta át a legkiválóbb diáknak az iskola tanulói és a szülők jelenlétében.

  Július első hetében indul a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium egy szaktantermének teljes felújítása a P&G támogatásával. A vállalat állja a teljes felújítás összegét, megújul a fűtés, a világítás, a parketta, a cég állja a festést és a tantermi bútorvásárlás költségeit is, de a tanteremben használandó eszközök (pl. projektor stb.) költségét is a vállalat fedezi. A felújítás két hónapig tart, hogy tanévkezdésre már egy teljesen megújult szaktanterem fogadhassa a diákokat. A felújítás első napján több önkéntes P&G dolgozó is segédkezett a munkában.

  A P&G ezekkel a lépésekkel és a támogatásokkal arra törekszik, hozzájáruljon az iskola hírnevéhez, elősegítse, hogy a legtehetségesebbek végezhessenek az oktatási intézményben, valamint, hogy a diákok a régió első számú munkaadójaként tekintsenek a vállalatra tanulmányaik befejeztével - áll a cég közleményében.


  Közösségi funkciók