3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Kötelező: november végéig válthatnak az autósok

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.11.26. hétfő
 
 
  Szerző: GyTV
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  November végéig válthatnak biztosítót azok az autósok, akik másik társaságnál szeretnének kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni.

   

  Legkésőbb november végéig kell felmondaniuk a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat azoknak, akik a biztosítóváltás mellett döntenek idén. A biztosításközvetítők tapasztalata szerint idén a vidékiek és a fiatalok lehetnek a váltás nyertesei.

  A legtöbben még mindig a biztosítás ára miatt döntenek a váltás mellett, de egyre többen vesznek figyelembe egyéb szempontokat, például a különféle plusz szolgáltatásokat - hangzott el a Gyöngyösi Városi Televízió híradójában.

  Szakemberek szerint érdemes azonban alaposan körülnézni a piacon és a biztosítok honlapján is ellenőrizni a netes kalkulátorok díjait, hiszen 9 online biztosításközvetítővel szemben határozatot hozott a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, mert pontatlanok voltak a kalkulációik.


  Közösségi funkciók