3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Heves megye egészségügyi szakdolgozója Nádudvari Piroska

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.05.22. szerda
 
Utoljára módosítva: 2019-05-22 14:23
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Nádudvari Piroska (középen) Pogonyiné Kiss Irén Heves megyei MESZK elnök és dr. Balogh Zoltán országos elnök

  Ápolók Napi ünnepséget rendezett május 17-én a MESZK Heves megyei szervezete, ahol visszatekintettek a nagy elődökre, de a jelen kor ápolóinak helyzetéről is sok őszinte mondat elhangzott.

   
   

  Az egri megemlékezésen adták át a szervezet által alapított és évente kiosztandó Heves megye egészségügyi szakdolgozója díjat. Ebben az évben a Bugát Pál Kórház munkatársa Nádudvari Piroska, vezető asszisztens, minőségügyekért felelős ápolási igazgatóhelyettes is a díjazottak között van. Nádudvari Piroska egészségügyi pályafutását 36 évvel ezelőtt három műszakos ápolóként kezdte a gyöngyösi kórházban. 1994-ben a vérellátó osztályra került asszisztensnek, két év után vezető asszisztensi kinevezést kapott. Folyamatosan képezte magát, egyetemi diplomát szerzett. 2019 februárjától az ápolási igazgató minőségirányítási helyettesi feladatokat is ellátja. Munkáját alázattal, precízen, legjobb tudásával és mérhetetlen szakmai elhivatottsággal végzi. Kiváló szervező, mely képesség nemcsak a szakmai és irányító tevékenységében nyilvánul meg, hanem a közösségi feladatok ellátásában is. Ápolás szakmai fejlesztésekben, rendezvények szervezésében aktívan részt vállal, igazi csapatember. Vezetése alatt a több évtizede együtt dolgozó transzfúziós osztályt az összetartozás, együttműködés, megbecsülés jellemzi. Kollégáival együtt a kiszállásos véradások rendszeres résztvevője. Szakmája iránti szeretetéről árulkodik, hogy aktívan részt vesz a tudományos munkában, társszerzőként számos előadásban ismert. A minőségirányítás elhivatott szakembere, aki a külső auditok során kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az új dolgozókat tudásával, sok évtizedes tapasztalatával segíti, hogy beilleszkedésük könnyebben menjen. A kórházban zajló ápoló képzésben oktatóként vesz részt. Kimagasló szakmai és közösségi munkájának elismerése ez a díj.


  Közösségi funkciók