3 °C

 
 
Szúnyogot irtanak

Szúnyoggyérítést végeznek 2019. június 19-én, szerdán, eső esetén június 21-én, pénteken 18 és 22 óra között Gyöngyösön, a Procter & Gamble gyáregységében, a Jedlik Ányos utca 4. szám alatt.

Fantasztikus magyar teljesítmény a királyetapon!

Az összetettben élen álló lett Krists Neilands nyerte a Tour de Hongrie királyetapját, a kékestetői célba másodikként Dina Márton, a harmadik helyen pedig Valter Attila ért be, az utolsó szakasz előtt ez lett az összetett élcsoportjának sorrendje is.

Tour de Hongrie - segítséggel a csúcsra

A magyar kerékpáros körverseny történetében kilencedik alkalommal rendeznek hegyibefutót hazánk legmagasabb csúcsán, Kékestetőn. A június 15-én, szombaton délután megrendezendő programot több gyöngyösi szervezet és vállalkozás is támogatja.

Üzemi próbák - sötétebb lesz a füst

Visontán a Mátrai Erőműben befejezéséhez közeledik – az éves karbantartási program részeként - az V. számú 232 MW-os blokk kisjavítása, a napokban megkezdődtek az üzembe helyezési munkálatok, a hideg és meleg próbák.

A könyv gyöngyösi ünnepe

Idén először Gyöngyös is nagy szabású szabadtéri rendezvénysorozattal készült az Ünnepi Könyvhétre. Az olvasást népszerűsítő programok az önkormányzat főszervezésében, a Mátra Művelődési Központ, a Líra Könyvesbolt és a Vachott Sándor Városi Könyvtár támogató közreműködésével valósul meg.

Bővebben
22/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

21/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZAT ÉS INTÉZMÉNYEI 2018. ÉVI PÉNZMARADVÁNYÁRÓL.

20/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

19/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2018. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

18/2019.(IV.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. április 25-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS TELEPÜLÉSKÉPE VÉDELMÉRŐL szóló 16/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Heves megye egészségügyi szakdolgozója Nádudvari Piroska

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.05.22. szerda
 
Utoljára módosítva: 2019-05-22 14:23
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Nádudvari Piroska (középen) Pogonyiné Kiss Irén Heves megyei MESZK elnök és dr. Balogh Zoltán országos elnök

  Ápolók Napi ünnepséget rendezett május 17-én a MESZK Heves megyei szervezete, ahol visszatekintettek a nagy elődökre, de a jelen kor ápolóinak helyzetéről is sok őszinte mondat elhangzott.

   
   

  Az egri megemlékezésen adták át a szervezet által alapított és évente kiosztandó Heves megye egészségügyi szakdolgozója díjat. Ebben az évben a Bugát Pál Kórház munkatársa Nádudvari Piroska, vezető asszisztens, minőségügyekért felelős ápolási igazgatóhelyettes is a díjazottak között van. Nádudvari Piroska egészségügyi pályafutását 36 évvel ezelőtt három műszakos ápolóként kezdte a gyöngyösi kórházban. 1994-ben a vérellátó osztályra került asszisztensnek, két év után vezető asszisztensi kinevezést kapott. Folyamatosan képezte magát, egyetemi diplomát szerzett. 2019 februárjától az ápolási igazgató minőségirányítási helyettesi feladatokat is ellátja. Munkáját alázattal, precízen, legjobb tudásával és mérhetetlen szakmai elhivatottsággal végzi. Kiváló szervező, mely képesség nemcsak a szakmai és irányító tevékenységében nyilvánul meg, hanem a közösségi feladatok ellátásában is. Ápolás szakmai fejlesztésekben, rendezvények szervezésében aktívan részt vállal, igazi csapatember. Vezetése alatt a több évtizede együtt dolgozó transzfúziós osztályt az összetartozás, együttműködés, megbecsülés jellemzi. Kollégáival együtt a kiszállásos véradások rendszeres résztvevője. Szakmája iránti szeretetéről árulkodik, hogy aktívan részt vesz a tudományos munkában, társszerzőként számos előadásban ismert. A minőségirányítás elhivatott szakembere, aki a külső auditok során kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az új dolgozókat tudásával, sok évtizedes tapasztalatával segíti, hogy beilleszkedésük könnyebben menjen. A kórházban zajló ápoló képzésben oktatóként vesz részt. Kimagasló szakmai és közösségi munkájának elismerése ez a díj.


  Közösségi funkciók