3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Megnyílt a városháza új ügyfélszolgálata

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.11.23. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A polgármesteri hivatal földszintjén kialakított új ügyfélszolgálati helyiségben kulturált körülmények között intézhetők az ügyek. A városháza főbejárata ismét a Fő térről nyílik.

   

  November 23-án megnyílt a gyöngyösi városháza új ügyfélszolgálata. A funkcióbővítő városrehabilitáció keretében felújított polgármesteri hivatal földszintjén alakították ki - mintegy húszmillió forintos költséggel - az új ügyfélszolgálatot. Itt a megszokott nyitva tartási rend szerint fogadják az ügyfeleket, ezzel egyúttal a városháza főbejárata is \"visszaköltözött\" a Fő téri nagykapuhoz.

   
  A falugazdászt is az új ügyfélszolgálaton kereshetik fel az ügyfelek
  Fotó: Suha Péter
  Forrás: gyongyos.hu

  Az ünnepek miatti munkarend-változástól eltekintve az új ügyfélszolgálat hétfőn, szerdán és pénteken áll az ügyfelek rendelkezésére, egyéb napokon csak sürgős esetben kérhetők segítség az ott dolgozó munkatársaktól - mondta el Szabó Tibor, a városfejlesztő kft. igazgatója. Mint hozzátette: az új ügyfélszolgálaton kapott helyet az információs szolgáltatás, a hivatali kézbesítés és a falugazdász, illetve 2013. január 1-től a városháza épületében működő járási hivatal is működtet majd itt egy információs pultot.

   

  Közösségi funkciók