3 °C

 
 
1/2020.(I.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. január 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Közmeghallgatást tart a ruszin önkormányzat

A Gyöngyösi Ruszin Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. február 11-én, kedden 10:00 - 12:00 óráig közmeghallgatást tart.

Normatív határozat 2020-01-09

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 9-i ülésén hozott alábbi normatív határozatát kihirdetem:

Normatív határozatok 2020-01-02

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 02-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

Normatív határozatok 2019-12-12

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. december 12-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

BővebbenValódi megbecsülés: őszinteség és örök emlék

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.04.30. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Dobó Úti Bölcsőde két kisgyermekgondozóját, Tuza Ivánnét és Gyetvai Attilánét jutalmazták a bölcsődék napja alkalmából megrendezett városi ünnepségen.

   
   

  - A családomban is látok arra példát, hogy milyen nehéz bölcsődei dolgozónak lenni. Ezt a munkát csak elhivatottsággal és lelkesedéssel lehet végezni - fogalmazott köszöntőjében Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke, aki a bölcsődei dolgozók tiszteletére rendezett ünnepségen kiemelte: az elmúlt években egy gyöngyösnyi méretű város lakosságával csökkent a megye lélekszáma. A népességfogyás megállítása érdekében a Heves Megyei Önkormányzat elfogadta azt a megyei családvédelmi akciótervet, melynek sikeres megvalósításába minden települést szeretnének majd bevonni. A kitűzött célok elérése érdekében pedig stratégiai partnernek tekintik a bölcsődei dolgozókat is.

  Bölcsődék napja 2019

   
  20 kép
  Dátum: 2019-04-30 14:30:00
   

  Gyöngyösön immár tíz éve köszönti az önkormányzat minden évben a városban működő bölcsődék alkalmazottait. Idén a Dobó Úti Bölcsőde két munkatársa részesült elismerésben. Mind Tuza Ivánné, mind pedig Gyetvai Attiláné immár negyven éve neveli és gondozza a legkisebb gyermekeket. A jutalmazottak, munkájuk elismeréseként oklevelet és ajándékot vehettek át Hiesz György polgármestertől.

  A városvezető pohárköszöntőjében hangsúlyozta: minden szakmának megvan a maga szépsége, ám gyermekekkel foglalkozni kivételes feladat. Nem csak azért, mert a legkisebbek mindig kendőzetlenül őszinték, hanem azért is, mert ez a munka valódi megbecsülést nyer azáltal, hogy egy életen keresztül jó szívvel emlékszünk mindazokra, akik gyermekként segítettek, tanítottak minket.

  - Valóban sajnálatos tény, hogy nem csak öregszik, hanem fogy is a megye lakossága. Ezzel szemben azonban örömteli, hogy Gyöngyösön tovább nő a munkahelyek száma, ami reményeink szerint kompenzálja a lélekszámcsökkenést, és bízunk abban, hogy egyre több kisgyermekes család választja otthonául Gyöngyöst - tette hozzá Hiesz György polgármester.


  Közösségi funkciók