3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Lezárják a Heves és Pély közötti utat

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.11.20. kedd
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Pély a következő hónapokban csak a Heves - Hevesvezekény - Tarnaszentmiklós útvonalon keresztül lesz elérhető.

 

A Hanyi-tiszasülyi árvízszint-csökkentő tározó építése során a kivitelező cég által használt beszállító útvonalak közül a pélyi bekötőúton olyan mértékű burkolathibák keletkeztek, amelyek a téli időszak alatt a forgalom biztonságát olyannyira veszélyeztethetik, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az útszakasz teljes lezárása mellett döntött. Pély település a következő hónapokban Heves - Hevesvezekény - Tarnaszentmiklós útvonalon keresztül érhető el - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az utat a tározó kivitelezőjének kellett volna helyre állítania, ám ez nem történt meg. Az út annyira tönkrement, hogy nem lehetséges rajta a biztonságos közlekedés a téli hónapokban, ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2012. november 23-tól határozatlan időre lezárja az utat a forgalom elől.

Országos közúthálózaton keresztül Pély települést a Heves - Hevesvezekény - Tarnaszentmiklós útvonalon keresztül lehet majd elérni. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezen a szakaszon az utóbbi időszakban soron kívüli kátyúzási és aszfaltozási munkákat is elvégzett, hogy a kerülő utat biztonsággal használhassák a közlekedők.

A közútkezelő közlése szerint pélyi bekötőút helyreállítása mintegy 1,7 milliárd forintba kerülne, ám erre nincs pénz.


Közösségi funkciók