3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenTóth Vera, Marót Viki és a Mikulás is ott lesz a Fő téren

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.12.01. csütörtök
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Egyebek mellett ökörsütéssel, valamint Tóth Vera, Marót Viki és a Random Acoustic koncertjével készül a második adventi hétvégre Gyöngyös önkormányzata. Vasárnap, a második gyertya meggyújtása előtt a Mikulás is tiszteletét teszi a Fő téren.

   
   

  A programok már december 2-án, pénteken elkezdődnek a Fő téren, ahol a Gyöngyösi Advent programsorozata zajlik. A kézműves vásár minden nap várja a látogatókat, így a hét utolsó munkanapján is, amikor 16 órakor egy ökör nyársra húzásával kezdődnek a programok. A 24 órán át készülő különleges csemegét másnap, szombaton 15 órától kóstolhatják meg az ünneplők, akik minden adag megvásárlásával a fogyatékkal élők otthonteremtéséért dolgozó Legyen Mindig Otthonuk Alapítványt támogatják. A pénteki programok között mézeskalács-díszítés is szerepel, majd 17:30-tól a színpadon is megkezdődnek a programok Tóth Vera adventi koncertjével. A népszerű énekesnőt a gyöngyösi Random Acoustic fellépése követi.

  Szombaton 14 órától kézműves foglalkozás kezdődik a fűtött Fő téri sátorban, a színpadon pedig már 15:30-tól zajlanak a programok. A Gyöngyösi Játékszín egy zenés mesejátékkal készül, majd Miss Mood lép a közönség elé karácsonyi dalaival. 17 órától Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, majd 18 órától a Wenk Funkover Band zenél.

  Vasárnap maga a Mikulás teszi tiszteletét a Fő téren, akit előbb a Pódium Színház zenés gyermekműsorában tűnik fel, majd személyesen adja át az ajándékokat a gyerekeknek. 17 órától a második gyertyát gyújtjuk meg a város adventi koszorúján a Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskola tanulói közreműködésével. Az imát Révész Jonatán baptista lelkész mondja.

  Mindhárom napon ingyenes városnéző kisvonat indul a Fő térről.


  Közösségi funkciók