3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Tóth Vera, Marót Viki és a Mikulás is ott lesz a Fő téren

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.12.01. csütörtök
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Egyebek mellett ökörsütéssel, valamint Tóth Vera, Marót Viki és a Random Acoustic koncertjével készül a második adventi hétvégre Gyöngyös önkormányzata. Vasárnap, a második gyertya meggyújtása előtt a Mikulás is tiszteletét teszi a Fő téren.

   
   

  A programok már december 2-án, pénteken elkezdődnek a Fő téren, ahol a Gyöngyösi Advent programsorozata zajlik. A kézműves vásár minden nap várja a látogatókat, így a hét utolsó munkanapján is, amikor 16 órakor egy ökör nyársra húzásával kezdődnek a programok. A 24 órán át készülő különleges csemegét másnap, szombaton 15 órától kóstolhatják meg az ünneplők, akik minden adag megvásárlásával a fogyatékkal élők otthonteremtéséért dolgozó Legyen Mindig Otthonuk Alapítványt támogatják. A pénteki programok között mézeskalács-díszítés is szerepel, majd 17:30-tól a színpadon is megkezdődnek a programok Tóth Vera adventi koncertjével. A népszerű énekesnőt a gyöngyösi Random Acoustic fellépése követi.

  Szombaton 14 órától kézműves foglalkozás kezdődik a fűtött Fő téri sátorban, a színpadon pedig már 15:30-tól zajlanak a programok. A Gyöngyösi Játékszín egy zenés mesejátékkal készül, majd Miss Mood lép a közönség elé karácsonyi dalaival. 17 órától Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, majd 18 órától a Wenk Funkover Band zenél.

  Vasárnap maga a Mikulás teszi tiszteletét a Fő téren, akit előbb a Pódium Színház zenés gyermekműsorában tűnik fel, majd személyesen adja át az ajándékokat a gyerekeknek. 17 órától a második gyertyát gyújtjuk meg a város adventi koszorúján a Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskola tanulói közreműködésével. Az imát Révész Jonatán baptista lelkész mondja.

  Mindhárom napon ingyenes városnéző kisvonat indul a Fő térről.


  Közösségi funkciók