3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenAdvent: adni és kapni

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.11.28. hétfő
 
Utoljára módosítva: 2016-11-28 08:44
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az ünnepi várakozás arra is alkalom, hogy elengedjük mindazt, amihez fölösleges görcsösen ragaszkodnunk.

   
   

  Advent első gyertyáját vasárnap gyújtották meg a Fő téren. Nagy Gábor, az Üdvhadsereg lelkésze egyebek mellett arról beszélt: ökölbe szorított kézzel nem lehet átvenni az ajándékot.

  Márpedig, ha mindennapi sérelmeink, félelmeink miatt görcsösen ökölbe szorítjuk a kezünket - képletesen a lelkünket -, akkor nem leszünk képesek elfogadni az élet ajándékait. Sem az \"apró\" ajándékokat, sem \"a legnagyobb ajándékot, amit ember a földi életben kaphat: Jézust.\"

  A gyertyát Hiesz György polgármester és Nagy Gábor gyújtotta meg, majd az ünnepi díszben pompázó főtéren a Szent Bertalan-templom zsoltározó kórusa adott műsort.

  A program a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban folytatódott, ahol a Magna Cum Laude együttes nagykoncertje előtt Hiesz György polgármester mondott köszöntőt.

  Gyöngyösi Advent

   
  59 kép
  Dátum: 2016-11-28 08:19:00
   

  Mint fogalmazott, büszke arra, hogy egy "nem szívtelen, nem lelketlen" városban él. Gyöngyösön sokan érzik fontosnak, cégek és magánemberek egyaránt, hogy egész évben segítsék, támogassák a gyámolításra szorulókat. Arra kérte az egybegyűlteket, hogy legalább karácsony közeledtével ki-ki a saját környezetében, legalább erejéhez mérten járuljon hozzá a nehéz sorban élők mindennapjainak, vagy legalább ünnepének könnyebbé, szebbé tételéhez. Úgy vélte, ehhez elég lehet néhány jó szó, egy kis figyelem, őszinte odafordulás - hiszen nem kizárólag az anyagi, tárgyi segítség érheti el a célt.

  A Magna Cum Laude együttes eztán kitűnő hangulatú koncerttel ajándékozta meg a sportcsarnokot megtöltő közönséget.

  A Gyöngyösi Advent programjait itt találja


  Közösségi funkciók