3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Megnyitott a jégpálya

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.11.26. szombat
 
Utoljára módosítva: 2016-11-26 07:39
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Hivatalosan is megnyitott a gyöngyösi műjégpálya a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand területén. A hatszáz négyzetméteres jégpálya ünnepélyes megnyitóját pénteken tartották.

   
   

  Tűzijátékkal és jégdiszkóval indult a téli szezon a gyöngyösi strandon, amely a következő hónapokban otthont ad a városi műjégpályának. A hatszáz négyzetméteres, fedett jégpálya megnyitóján Hiesz György polgármester az előzményeket felidézve elmondta, korábban bérelt pályán korcsolyázhattak a gyöngyösiek, a képviselő-testület azonban úgy döntött, megvásárol egy pályát, amely a várakozások szerint az idei első szezon után még sok éven át szolgálhatja a gyöngyösieket. A műjégpályát sátor alatt állították fel, így a jég jobban ellenáll az időjárás viszonytagságainak, és hosszabb szezont tesz lehetővé.

  A helyszín is új, hiszen korábban a Gyöngyösi Advent rendezvényeinek is helyet adó Fő téren üzemelt a jégpálya, idén azonban a kiszolgálóépületek révén kényelmesebb használhatóságot biztosító strandon építették fel a pályát, ahol az üzemeltető Gyöngyösi Sportfólió Kft. igazi adventi hangulatot teremtett az elmaradhatatlan forraltborral, kenyérlángossal, kürtőskaláccsal és más finomságokkal. A pálya mellett korcsolyabérlésre is lehetőség van, így az is élvezheti a tél örömeit, aki nem rendelkezik saját korcsolyával. A parkolási nehézségek elkerülése végett a strand előtt új parkolóhelyeket alakítottak ki.

  Megnyílt a jégpálya

   
  26 kép
  Dátum: 2016-11-26 07:34:00
   

  A gyöngyösi jégpálya hétfőtől csütörtökig, valamint vasárnap 10 és 20 óra között, pénteken és szombaton 10-től 21 óráig várja a korcsolyázni vágyókat. A jegyárakról, rendezvényekről és egyéb aktualitásokról a www.jegpalya.gyongyos.hu oldalon tájékozódhat.

  A Gyöngyösi Advent rendezvénysorozata vasárnap 17 órától az első gyertya meggyújtásával folytatódik a Fő téren, majd 19 órától a Magna Cum Laude akusztikus koncertjét hallhatjuk a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban.


  Közösségi funkciók