3 °C

 
 
6/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A RENDKÍVÜLI ESEMÉNYEK OKOZTA KÁROK ENYHÍTÉSÉRE SZOLGÁLÓ TÁMOGATÁSRÓL.

7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben


Omega-tagok segítségével gyűjtenek a gyöngyösi kórháznak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.11.11. péntek
 
Utoljára módosítva: 2016-11-11 14:12
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Jótékonysági estet rendez december 2-án a gyöngyösi Orczy-kastélyban a Kórházas Lovagok Alapítvány a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Rend, Kórházas Lovagok támogatásával.

   

  Az esten az Omega és a Dokto-Rock zenekar tagjai köré szerveződött különleges formáció zenél majd, a résztvevők pedig rocktörténeti relikviákra, képzőművészeti alkotásokra és különleges borokra is licitálhatnak. A rendezvény teljes bevétele a Gyöngyösi Bugát Pál Kórház műszerparkjának fejlesztését szolgálja.

  A Jeruzsálemi Szent János Szuverén Rendet több mint kilencszáz évvel ezelőtt alapították, a magyarországi parancsnoksága pedig 2005-ben alakult meg Budapesten. Az elmúlt tíz évben a lovagrend számos jótékonysági eseményt rendezett hazánkban, amelyekkel egészségügyi vagy szociális intézményeket támogattak. 2016-ban a Bugát Pál Kórház pályázatát fogadták el, így ebben az évben a gyöngyösi intézmény műszerparkjának fejlesztésére gyűjtenek – mondta el Dr. Komáromi Zoltán háziorvos, a Kórházas Lovagok Alapítvány kuratóriumi tagja az eseményt beharangozó pénteki sajtótájékoztatón a Mátra Múzeumban.

  A december 2-ai rendezvényen egy különleges, eddig még sehol sem látott formáció lép színpadra, amely az Omega és az orvosokból álló Dokto-Rock zenekarra épül majd – erről már Benkő László és a gyöngyösi díszpolgár Debreczeni Ferenc, az Omega két tagja, valamint Jankai Béla, a B52 és a Triász zenekar billentyűse, egykori Prognózis-tag beszélt a sajtótájékoztatón. A koncert repertoárjában Omega dalok mellett számos ismert sláger szerepel majd, egyedi élményt kínálva azoknak, akik részt vesznek a rendezvényen.

  Az esten különleges rocktörténeti relikviákat, képzőművészeti alkotásokat és borritkaságokat árvereznek el, és természetesen az ínycsiklandó falatokról sem feledkeznek el a szervezők.

  A kezdeményezést Gyöngyös Város Önkormányzata is támogatja – mondta Hiesz György polgármester, aki bízik benne, hogy sokan részt vesznek majd az eseményen, támogatva a kórházat. Weisz Péter, a Bugát Pál Kórház főigazgatója arról beszélt: megtisztelőnek tartja, hogy a lovagrend méltónak találta az intézményt a támogatásra, és bár a kórház jól felszerelt, nem létezik olyan intézmény, amelyet ne lehet tovább fejleszteni, így biztosan megtalálják majd azt a műszert, amelyet az est bevételéből beszereznek.

  A jótékonysági estnek a Mátra Múzeum ad otthont december 2-án, jegyek 15.000 Ft-os áron rendelhetők a korhazas.lovagok@gmail.com címen és a Gyöngyös Város Polgármesteri Hivatala titkárságán.


  Közösségi funkciók