3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenÚtlezárás mellett javítják a mederfalat

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.09.16. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Gyöngyös Város Önkormányzata tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2016. szeptember 19-én, hétfőn reggel kezdetét veszi a Nagy-patak mederfalának felújítása az úgynevezett „fehér ház” mögötti szakaszon.

   

  A munkák a mederfal felújítása mellett a csapadékvíz-elvezető rendszer és az érintett útszakasz felújítását is magukban foglalják. A beruházás az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság és a gyöngyösi önkormányzat finanszírozásában valósul meg. A kivitelezést a Tengely-közmű Kft. végzi.

  Az építés ideje alatt teljes útlezárás lép életbe az Eszperantó utca Vachott Sándor és Dr. Puky Árpád utca közötti szakaszán, a Gárdonyi Géza utca az Eszperantó utca irányába zsákutcává alakul. A lezárt terület elkerülésére a legalkalmasabb útvonal a Deák Ferenc utca, további lehetséges elkerülő utak a Zalár és a Páter Kis Szaléz utca. A lezárás a beruházás befejezéséig, előre láthatóan 2016. november 15-ig tart. Gyöngyös Város Önkormányzata addig a lakosság türelmét és megértését kéri.


  Közösségi funkciók