3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenForgalomkorlátozások a hétvégén

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.09.09. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Pénteken és szombaton is forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a Gyöngyösön autózóknak.

   

  Szombaton és vasárnap Gyöngyös és Mátrafüred ad helyet tájékozódási futók országos bajnokságának. A szombati verseny Gyöngyös belvárosában zajlik majd, vasárnap pedig Mátrafüredet veszi birtokba az ezres létszámot is meghaladó mezőny. A versenyzők biztonsága érdekében szombaton 9 és 12 óra között a Mátrai út – Dobó István utca által határolt területen, 15 és 18 óra között pedig a Kossuth Lajos utca Pampuk-sarok és Petőfi Sándor utca közötti szakaszán kell forgalomkorlátozásra számítani.

  Szintén szombaton zajlik a Mátra Kör Országúti Kerékpárverseny, amelynek Gyöngyösről induló 73 kilométeres szakasza Sirokig a 24-es főúton halad, majd Verpelét, Kisnána, Domoszló, Markaz és Abasár érintésével Pálosvörösmarton át ér Mátrafüredre. Az autósoknak a 11 órakor rajtoló verseny ideje alatt fokozott óvatossággal kell közlekedniük az érintett útvonalon.

  Pénteken 15 és 17 óra között demonstráció miatt kell útlezárásra számítani Gyöngyösön, a Püspöki úton és a Deák Ferenc utcában részleges útzárral kell számolni, így érdemes kerülőutakat keresni.


  Közösségi funkciók