3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenKezdődik a mederfal felújítása

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.08.31. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Szeptember elején kezdődik a gyöngyösi Nagy-patak mederfalának felújítása. A munkák miatt az autósoknak teljes útzárra kell számítaniuk.

   

  Hamarosan megkezdődik a Nagy-patak mederfalának felújítása Gyöngyösön. A munkaterület átadása szeptember 5-ére várható, ezt követően kezdődhetnek meg a munkálatok a Hanisz tér, az úgynevezett „fehér ház” mögötti szakaszon. A Nagy-patak mederfala megcsúszott, ezért kell felújítani. A közbeszerzésen nyertes vállalkozó, a Tengelyközmű Kft. november 15-i befejezési határidővel fogja elvégezni a kivitelezést.

  A munkálatok teljes és félpályás útlezárás mellett folynak majd, így az Eszperantó utca Vachott Sándor és dr. Puky Árpád utca közötti szakaszát az építési ütemek szerint kis időre teljesen lezárják majd a forgalom elől, ezért az autósok kerülőutakon közeledhetnek majd. A lehetséges elkerülőutak: Deák Ferenc utca, Zalár utca, Páter Kis Szaléz utca.

  Gyöngyös Város Önkormányzata ezúton kéri a lakosság türelmét.


  Közösségi funkciók