3 °C

 
 
27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Kitüntetésekre vár javaslatokat az önkormányzat

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.07.21. csütörtök
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Szociális és sportolói kitüntetésekre vár javaslatokat az önkormányzat. A felterjesztéseket szeptember 30-ig, illetve október 1-ig bárki eljuttathatja a polgármesteri hivatalba.

   

  A Gyöngyös Város Önkormányzata által alapított „Gyöngyös Város Szociális Ügyéért” kitüntetés azon személyeknek adományozható, akik a városban a szociális ellátás területén kiemelkedő munkát végeztek, és ezzel hozzájárultak az ellátás színvonalának emeléséhez. A kitüntetések átadására minden évben a Szociális Munka Napja alkalmából rendezett városi ünnepségen kerül sor. A kitüntetésre való felterjesztés határideje: 2016. szeptember 30.

  Az „Év Sportolói” kitüntetés gyöngyösi sportegyesület vagy sportszervezet színeiben versenyző sportolónak, valamint csapatnak adományozható. „Év Női Sportolója”, „Év Férfi Sportolója” és „Év Csapata” kategóriában várjuk a javaslatokat. Az „Év Edzője” kitüntetés annak a személynek adományozható, aki gyöngyösi sportegyesület vagy sportszervezet színeiben versenyző sportoló, illetve sportolók felkészítése során a tárgyévben kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A díjakat az önkormányzat év végi ünnepségén adjuk át. A kitüntetésekre való felterjesztés határideje 2016. október 1.

  Az írásban foglalt, indokolással ellátott javaslatokat Hiesz György polgármesternek lehet benyújtani a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalban (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) a fent megjelölt időpontig. További részletek és a kitüntetésekről szóló rendelet a www.gyongyos.hu címen található.


  Közösségi funkciók