3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Körforgalmakat építenek, megváltozik a forgalmi rend

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.07.13. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Megkezdődnek a körforgalom kiépítésének munkálatai a Jókai Mór – Alkotmány – Puskin utcák kereszteződésben valamint a Deák Ferenc – Kertész – Dr. Harrer Ferenc utcák találkozásánál. A július 15-től szeptember végéig tartó munkák alatt az autósoknak forgalomterelésre kell számítaniuk.

   
   

  Két kereszteződésben is körforgalmú csomópontot alakítanak ki Gyöngyösön. A munkák július 15-én kezdődnek, és szeptember végéig tartanak. Az érintett két kereszteződés nagy forgalmat bonyolít le, amit az új csomópontok biztonságosabban tudnak majd levezetni. Az autósoknak a munkálatok ideje alatt a következő forgalmirend-változásokra kell számítaniuk:

  Jókai Mór– Alkotmány – Puskin utcák kereszteződése

  - A kivitelezési munkák végzése alatt a csomópont minden ágát teljes szélességében lezárják a megbontott útburkolatig, a lezárt építési területre csak az építési munkát végző járművek hajthatnak be. A csomóponthoz csatlakozó útszakaszok zsákutcákká válnak.

  - A lezárt építési terület környékén azoknál a kereszteződéseknél, amelyekben a forgalmat terelőútra kívánják vezetni, illetve a terelőútvonalon minden olyan útkereszteződésnél, ahol a járművezetők kellő tájékoztatása azt megköveteli „Terelőút” jelzőtáblákat helyeznek ki. Azokban az utcákban, amelyek csatlakoznak a terelőúthoz, és a rajtuk haladók tájékoztatása azt megköveteli, „Terelő útirányt jelző táblák” kerülnek elhelyezésre, amelyeknek alapszíne sárga.

  - A Szent István utca teljes hosszán megállási tilalom kerül bevezetésre a helyi járatú autóbusz közlekedés ide történő átirányítása miatt.

  - A helyi járatú autóbuszmegállókban változás nem történik.


  Deák Ferenc – Kertész – Dr. Harrer Ferenc utcák kereszteződése

  - A kivitelezési munkák végzése során az ideiglenes forgalomszabályozás öt ütemben valósul meg oly módon, hogy a kétirányú forgalom végig biztosítva lesz.

  - A Csalogány utcában mindkét oldalon megállási tilalmat vezetnek be az építkezés ideje alatt 7 és 19 óra között.

  - A helyi járatú autóbuszforgalom útvonala nem módosul. A helyi járatú autóbuszmegállókban változás nem történik.

  Az önkormányzat ezúton kéri az autósokat, hogy 2016. július 15. és szeptember 30. között fokozott óvatossággal közlekedjenek az érintett utcákban. Annak reményében kérjük megértésüket, türelmüket az esetlegesen előforduló kellemetlenségek miatt, hogy az átépítési munkák befejezése után biztonságosabb lesz a közlekedés a csomópontokban.

  Kérdéseiket a következő elérhetőségeken várjuk:

  Vojtek Nikoletta útkezelő 37/510-336, vojtek.nikoletta@hivatal.gyongyos.hu

  Molnár József beruházási előadó 37/510-300, 342 mellék, molnar.jozsef@hivatal.gyongyos.hu


  Közösségi funkciók