3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenMegújult a 24-es főút egy szakasza

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.07.11. hétfő
 
 
  Szerző: Pifkó Tamás
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Mintegy nyolc kilométer hosszon újították fel a 24-es számú Gyöngyös-Parád-Eger másodrendű főutat, a Galyatetői bekötőút és Parád külterület között.

   

  A beavatkozás során, a jellemzően 6,5-11 méter széles burkolaton egy rétegben történő aszfalt kopóréteg építés valósult meg. Az útcsatlakozások, megállóhelyek helyreállítása is megtörtént a program keretében – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az útépítés során több mint 6600 tonna aszfalt kopóréteg került beépítésre.

  Kitisztították a felújításra került útszakaszon az árkokat és az átereszeket, továbbá három darab híd javítása és felújítása is megvalósult. A beavatkozás során a forgalombiztonság növelése érdekében különös figyelmet fordított a Magyar Közút az útszakaszon található forgalomtechnikai elemek fejlesztésére. Tartós burkolati jeleket festenek fel, kicserélték a KRESZ táblákat és szintbe helyezték az acél szalagkorlátokat.

  A projekt kapcsán úgynevezett motoros védőkorlátok kerültek telepítésre, több mint 2700 méter hosszon, amely a közlekedésbiztonságot szolgálja.


  Közösségi funkciók