3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Elindult a technikusok képzésének harmadik üteme az Apollo Tyres-nél

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.07.01. péntek
 
Utoljára módosítva: 2016-07-01 13:27
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az Apollo Tyres április elején kötött ösztöndíjszerződést azokkal a középiskolásokkal, akik most, a tanév lezárultát követően, július 1-jén megkezdik az elméleti képzést Gyöngyösön. Ősszel pedig 10 hetes szakmai gyakorlaton vehetnek részt, méghozzá Indiában és Hollandiában, az Apollo Tyres ottani gyáraiban.

   

  Különleges képzésben vesznek részt nyáron az Apollo Tyres magyar üzemének technikus munkatársai, amelynek végén Abroncsgyártó OKJ-s végzettséget szerezhetnek. A tréning célja, hogy a technikusok magabiztos szaktudással indíthassák majd el a gyöngyöshalászi gyár első gépeit. Az Apollo munkatársai Európa egyik legmodernebb, korszerű technológiával felszerelt üzemében kezdhetik majd meg pályafutásukat.

  A képzéssel kapcsolatban Bányai Tibor, az Apollo Tyres Hungary humánerőforrás igazgatója megjegyezte: „Rendkívül örülünk annak, hogy az Apollo Tyres abroncsgyártó OKJ-s képzésének már a harmadik csoportját tudjuk elindítani, és hogy további 120 technikussal bővül majd az Apollo családja. Számunkra nagyon fontos, hogy a leendő munkatársaink a gyár minden pontját ismerjék, és ehhez elengedhetetlenek az általunk szervezett hazai és külföldi tréningek. Természetesen odafigyelünk arra, hogy ne csak elméletben, hanem gyakorlatban is ismerjék az Apollo Tyres folyamatait.”

  Az OKJ-s abroncsgyártó képzésben az első két körben 66, illetve 78 technikus vett részt. Kiegészülve az oktatást most kezdőkkel, az év végére már több mint 250 magasan képzett technikus dolgozik majd az Apollo Tyres-nél.


  Közösségi funkciók