3 °C

 
 
15/2020.(V.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 27-én rendeletet alkotott A HELYI KITÜNTETÉSEK ALAPÍTÁSÁRÓL ÉS ADOMÁNYOZÁSÁNAK RENDJÉRŐL SZÓLÓ 7/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

14/2020.(V.7.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 7-én rendeletet alkotott A PIACOK VESZÉLYHELYZETTEL ÖSSZEFÜGGŐ LÁTOGATÁSI RENDJÉRŐL

13/2020.(IV.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 30-án rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL.

12/2020.(IV.24.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 24-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

11/2020.(IV.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 17-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

BővebbenBornapok május utolsó hétvégéjén

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.05.23. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Irie Maffia, Margaret Island, Fábián Juli & Zoohacker, Ferenczy György és a Rackajam. Mi a közös bennük? Mindegyikük fellép május utolsó hétvégéjén Gyöngyösön, a Mátrai Bornapokon.

   
   

  A Mátrai Bornapok Gyöngyös és a borvidék egyik legnagyobb ünnepe, háromnapos fesztivál, amely remek kikapcsolódást nyújt az egész családnak. A május 27-től 29-ig tartó fesztivál elsősorban a borokról szól, így az ország legnagyobb területű történelmi hegyvidéki borvidékének legjobb borait kóstolhatjuk majd a gyöngyösi Fő téren.

  A Mátrai Bornapok részletes programja

  Péntek délutántól vasárnap késő estig zajlanak a programok a színpadon, fellép mások mellett az Irie Maffia, a Margaret Island, Fábián Juli & Zoohacker, de Ferenczy György és a Rackajam is zenél majd. A legfiatalabbak szórakoztatásáról gólyalábasok, bábszínházi előadások és interaktív meseelőadások gondoskodnak, miközben a szabadtéri játékok mindenkit elvarázsolnak, a kézműves vásárnak köszönhetően pedig a vendégek ajándékkal térhetnek haza.

  A Mátrai Bornapok rendezvénysorozatát a borversenyek teszik teljessé, ezen a hétvégén zajlik Gyöngyös Város Borának kiválasztása, amit minden évben nagy érdeklődés övez. A városbort közel 30 borból választja ki a szakmai és a társadalmi zsűri. Emellett a hegyközségi és a borvidéki borversenyek eredményét is ezen a hétvégén hirdetik ki, ami igazodási pontot jelenthet a fesztiválozóknak a legjobb borok kiválasztásánál.


  Közösségi funkciók