3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

A FŐGÁZ lép a TIGÁZ helyére

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.03.30. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Megszünteti egyetemes földgáz-szolgáltatási tevékenységét a TIGÁZ. A szolgáltató ügyfeleit a FŐGÁZ veszi át 2016. október 1-től. Az átadás-átvételi folyamat a szolgáltatás minőségét, zavartalanságát és folyamatosságát nem befolyásolja – tájékoztatta a TIGÁZ a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalt.

   

  A TIGÁZ Zrt. levelében arról tájékoztatta a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalt, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal jóváhagyásával, 2016. október 1-jei dátummal megszünteti földgáz egyetemes szolgáltatási tevékenységét. A hivatal a FŐGÁZ Zrt.-t jelölte ki a TIGÁZ Zrt. egyetemes szolgáltatásban vételező földgáz fogyasztóinak átvételére, további ellátására.

  A TIGÁZ Zrt. szabad piacon (nem egyetemes szolgáltatásban) ellátott felhasználóit semmilyen formában nem érinti az egyetemes szolgáltatási működési engedély visszavonása. Továbbá a TIGÁZ-DSO Kft. földgázelosztási engedélyes (hálózat üzemeltetés) tevékenységét sem érinti ezen eljárás.

  A szolgáltatóváltással kapcsolatban az egyetemes szolgáltatásban ellátott felhasználóknak nincs teendője.

  A TIGÁZ Zrt. ügyfeleinek földgáz egyetemes-szolgáltatási szerződései az átadás időpontjában automatikusan megszűnnek, míg a FŐGÁZ Zrt.-vel a szerződés az átadás időpontjában a törvény erejénél fogva automatikusan létrejön, a felhasználók részéről új szerződés megkötésére nincs szükség. A felhasználók ellátása az átadás napjától a FŐGÁZ Zrt. részéről a jogszabályokban és a FŐGÁZ egyetemes szolgáltató üzletszabályzatában foglalt feltételekkel valósul meg.

  Az átadás-átvételi folyamat a szolgáltatás minőségét, zavartalanságát és folyamatosságát nem befolyásolja. A szolgáltatók szorosan együttműködnek a felhasználók szerződéseire vonatkozó adatok, információk átadásában, amelynek folyamata törvény által szabályozott.

  A szolgáltatóváltás hatása az átadás napját, 2016. október 1. napját követően:

  ■ a TIGÁZ Zrt. egyetemes szolgáltatásban ellátott felhasználói vonatkozásában a földgáz egyetemes szolgáltatási tevékenységet a FŐGÁZ Zrt. látja el,
  ■ ennek részleteiről a FŐGÁZ Zrt. írásban tájékoztatja a felhasználókat,
  ■ az aktuális számlázással, ügyfélváltozással kapcsolatban a felhasználóknak a FŐGÁZ Zrt.-t kell keresniük, amelynek elérhetőségeiről a www.fogaz.hu oldalon tájékozódhatnak.

  A felhasználók a TIGÁZ Zrt. által kibocsátott számlákkal, hátralékkal kapcsolatban továbbra is a TIGÁZ ügyfélszolgálatait kereshetik a www.tigaz.hu honlapon feltüntetett elérhetőségeken.

  A szolgáltatóváltás folyamatáról, aktuális híreiről a TIGÁZ Zrt. folyamatosan tájékoztatja a felhasználókat a www.tigaz.hu honlapon, valamint megszokott elérhetőségeken.


  Közösségi funkciók