3 °C

 
 
Eljött az ideje, hogy mi is segítsünk a kórháznak

A gyöngyösi Bugát Pál Kórház már sokszor segített rajtunk. Eljött az ideje, hogy mi is segítsük a kórházunkat.

A színpad művészeit jutalmazták a kultúra ünnepén

Gyöngyös büszke lehet kulturális egyesületeire, civil szervezeteire, melyek magas színvonalú munkával őrzik, ápolják, fejlesztik és terjesztik a helyi kultúra sokszínűségét – fogalmazott a magyar kultúra napja alkalmából megrendezett városi ünnepségen köszöntőjében dr. Szén Gabriella, a képviselő-testület Oktatási és Kulturális Bizottságának elnöke.

Miniszteri kitüntetés

A Honvédelmi Minisztérium kulturális tevékenységért adományozható legrangosabb elismerését kapta meg dr. Lénártné Benei Anikó, Abasár volt polgármestere, a gyöngyösi önkormányzat tulajdonában lévő Várostérségfejlesztő Kft. ügyvezetője.

Pályázatok a költészet napjára

A Vachot Sándor Városi Könyvtár a költészet napja alkalmából vers-, valamint képzőművészeti pályázatot hirdet.

Gyöngyösi Újság 2020 január

Online is elérhető a Gyöngyösi Újság 2020 januári száma.

Bővebben
Normatív határozat 2020-01-09

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 9-i ülésén hozott alábbi normatív határozatát kihirdetem:

Normatív határozatok 2020-01-02

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 02-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

Normatív határozatok 2019-12-12

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. december 12-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

35/2019.(XII.13.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. december 12-i ülésén rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKEK NAPKÖZBENI ELLÁTÁSÁT BIZTOSÍTÓ ÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL szóló 14/2017. (III.31.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

BővebbenKiemelkedő fiatalok

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.03.18. péntek
 
Utoljára módosítva: 2016-03-18 16:16
 
  Szerző: Suha Péter
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Kőmíves Luca, Nagy Annamária, Juhász József és Juhász Tamás, Magda Boldizsár - a 2016-ban városi kitüntetést kapott fiatalok.

   
   

  A városi diáknap keretében adták át a gyöngyösi fiatalok elismerésére alapított díjakat. A Gyöngyösi Fiatalok a Tudományért elismerést Juhász József és Juhász Tamás vehette át; a Gyöngyösi Fiatalok a Művészetért elismerést Kőmíves Luca kapta; a Gyöngyösi Fiatalok a Sportért kitüntetést Magda Boldizsár vehette át, míg az idén első alkalommal odaítélt Gyöngyösi Fiatalok a Közösségért elismerés Nagy Anna Máriát illette.

  A Mátra Művelődési Központban megrendezett ünnepségen Kévés Tamás alpolgármester arról beszélt: természetes, hogy az ember ifjan az útját keresi, s bizony sok hibát is vét, mire megtalálja az ő valódi útját. A kitüntetettek olyan fiatalok, akik talán az átlagosnál korábban megtalálták, hogy miben tudnak kiemelkedő teljesítményt nyújtani, s \"alázattal és kőkemény igyekezettel\" mennek az útjukon.

  A kitüntető díjak átadását követő fogadáson dr. Tatár László alpolgármester méltatta a kitüntetetteket, mondván: szép és felemelő, amikor fiatal tehetségeket, sikeres ifjakat ismerhet el a város.

  Fiatalok kitüntetése

   
  15 kép
  Dátum: 2016-03-18 16:12:00
   


  Közösségi funkciók