3 °C

 
 
Kik legyenek az év sportolói?

Gyöngyös Város Önkormányzata várja a felterjesztéseket az Év Sportolói és az Év Sportszakembere kitüntetésekre. A javaslatokat december 5-ig lehet eljuttatni a városházára.

Minden daganatos betegnek hasznos lehet a gyógytorna

A prosztatarákból való gyógyulás esélyét adó műtét vagy sugárkezelés és a korszerű gyógyszeres terápiák mellett a rendszeresen végzett testmozgás és a gyógytorna is hozzá tud járulni a felépüléshez, mégis kevesen élnek vele – hangzott el Gyöngyösön, a prosztatarákos betegeket segítő 10 Ezer Lépés Program Heves megyei állomásán.

Vezetőváltás a Gyöngyösi Várostérség Fejlesztő Kft. élén

Személyi kérdésekről is döntött megalakulását követő első ülésén a gyöngyösi képviselő-testület, amely órákig tárgyalta a kerékpárút ügyét, döntött az Üdülősor utca felújításának befejezéséről, útfelújításokról és kitüntetésről is.

Meghosszabbított nyitvatartás és ünnepi ügyelet a temetőkben

A Mindenszentek és Halottak Napja alkalmából a temetők november 1. és 4. között reggel 7-től este 9-ig tartanak nyitva. A temetőket üzemeltető Városgondozási Zrt. több ezer látogatóra számít, így arra kérik őket, hogy tartsák be a temetők rendjét. A mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkező gépjárművezetőknek pedig szabad bejárást biztosítanak november 1-jén és 2-án 7-től 12 óráig.

Heves megyei összefogás a rák ellen Gyöngyösön

A Magyar Rákellenes Liga egész Heves megyéből várja a résztvevőket az országos 10 Ezer Lépés Program idei Heves megyei rendezvényére: Gyöngyösön szakorvosi és gyógytornász előadás is várja a férfiakat - és a hölgyek részvételére is számítanak.

Bővebben
Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

Normatív határozatok 2019-10-30

A normatív határozatokról szóló hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

32/2019.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. október 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelete módosításáról.

Döntés hirdetményi úton közléséről

A hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

31/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Kiemelkedő fiatalok

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.03.18. péntek
 
Utoljára módosítva: 2016-03-18 16:16
 
  Szerző: Suha Péter
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Kőmíves Luca, Nagy Annamária, Juhász József és Juhász Tamás, Magda Boldizsár - a 2016-ban városi kitüntetést kapott fiatalok.

   
   

  A városi diáknap keretében adták át a gyöngyösi fiatalok elismerésére alapított díjakat. A Gyöngyösi Fiatalok a Tudományért elismerést Juhász József és Juhász Tamás vehette át; a Gyöngyösi Fiatalok a Művészetért elismerést Kőmíves Luca kapta; a Gyöngyösi Fiatalok a Sportért kitüntetést Magda Boldizsár vehette át, míg az idén első alkalommal odaítélt Gyöngyösi Fiatalok a Közösségért elismerés Nagy Anna Máriát illette.

  A Mátra Művelődési Központban megrendezett ünnepségen Kévés Tamás alpolgármester arról beszélt: természetes, hogy az ember ifjan az útját keresi, s bizony sok hibát is vét, mire megtalálja az ő valódi útját. A kitüntetettek olyan fiatalok, akik talán az átlagosnál korábban megtalálták, hogy miben tudnak kiemelkedő teljesítményt nyújtani, s \"alázattal és kőkemény igyekezettel\" mennek az útjukon.

  A kitüntető díjak átadását követő fogadáson dr. Tatár László alpolgármester méltatta a kitüntetetteket, mondván: szép és felemelő, amikor fiatal tehetségeket, sikeres ifjakat ismerhet el a város.

  Fiatalok kitüntetése

   
  15 kép
  Dátum: 2016-03-18 16:12:00
   


  Közösségi funkciók