3 °C

 
 
Kik legyenek az év sportolói?

Gyöngyös Város Önkormányzata várja a felterjesztéseket az Év Sportolói és az Év Sportszakembere kitüntetésekre. A javaslatokat december 5-ig lehet eljuttatni a városházára.

Minden daganatos betegnek hasznos lehet a gyógytorna

A prosztatarákból való gyógyulás esélyét adó műtét vagy sugárkezelés és a korszerű gyógyszeres terápiák mellett a rendszeresen végzett testmozgás és a gyógytorna is hozzá tud járulni a felépüléshez, mégis kevesen élnek vele – hangzott el Gyöngyösön, a prosztatarákos betegeket segítő 10 Ezer Lépés Program Heves megyei állomásán.

Vezetőváltás a Gyöngyösi Várostérség Fejlesztő Kft. élén

Személyi kérdésekről is döntött megalakulását követő első ülésén a gyöngyösi képviselő-testület, amely órákig tárgyalta a kerékpárút ügyét, döntött az Üdülősor utca felújításának befejezéséről, útfelújításokról és kitüntetésről is.

Meghosszabbított nyitvatartás és ünnepi ügyelet a temetőkben

A Mindenszentek és Halottak Napja alkalmából a temetők november 1. és 4. között reggel 7-től este 9-ig tartanak nyitva. A temetőket üzemeltető Városgondozási Zrt. több ezer látogatóra számít, így arra kérik őket, hogy tartsák be a temetők rendjét. A mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkező gépjárművezetőknek pedig szabad bejárást biztosítanak november 1-jén és 2-án 7-től 12 óráig.

Heves megyei összefogás a rák ellen Gyöngyösön

A Magyar Rákellenes Liga egész Heves megyéből várja a résztvevőket az országos 10 Ezer Lépés Program idei Heves megyei rendezvényére: Gyöngyösön szakorvosi és gyógytornász előadás is várja a férfiakat - és a hölgyek részvételére is számítanak.

Bővebben
Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

Normatív határozatok 2019-10-30

A normatív határozatokról szóló hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

32/2019.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. október 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelete módosításáról.

Döntés hirdetményi úton közléséről

A hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

31/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

A tehetséges diákokért báloztak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.02.07. vasárnap
 
Utoljára módosítva: 2016-02-07 11:41
 
  Szerző: Suha Péter
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Csaknem kétmillió forinttal gyarapítja a városbál bevétele a Gyöngyösi Diákokért Közalapítvány számláját.

   
   

  A 2016-os gyöngyösi városbál városbál bevételeiből az önkormányzat 2016-ban is a Gyöngyösi Diákokért Közalapítványt támogatja. A szervezet a tehetséges, de szerény anyagi körülmények között nevelkedő diákok anyagi segítését tűzte ki célul.

  A Mátra Művelődési Központban megrendezett városbál mintegy 170 résztvevőjének és a további támogatóknak köszönhetően csaknem kétmillió forint adomány gyűlt össze.

  A bál közönségét köszöntve Hiesz György polgármester a segítő szándékot a nemes adakozást méltatva kívánt jó szórakozást az egybegyűlteknek, míg Füleki Menyhért, az alapítvány elnöke a támogatott diákok köszönetét tolmácsolta a vendégeknek, az adományozóknak.

  A vacsoráról ezúttal is a Kékes Étterem, a műsorról pedig a Megyei Príma-díjas Nádudvari Péter, a Grácia Hegedűtrió, valamint Sámoly Viktória és Lovák István gondoskodott. A táncmulatsághoz a zenét a Deme Trió szolgáltatta. Egészen hajnalig.

  Városbál 2016

   
  51 kép
  Dátum: 2016-02-07 11:14:00
   


  Közösségi funkciók