3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Nagy az érdeklődés a városbál iránt

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.02.04. csütörtök
 
 
  Szerző: Pifkó Tamás
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Idén is nagy az érdeklődés a gyöngyösi városbál iránt, a szervezők közel kétszáz vendégre számítanak, így a térség legrangosabb társasági eseményének a Mátra Művelődési Központ ad otthont.

   

  Éveken át a Mátra Múzeumnak helyet adó Orczy-kastély volt a gyöngyösi városbál helyszíne, a jótékonysági esemény azonban 2014-ben a nagy érdeklődés miatt a tágasabb helyszínt biztosító GYÖNGYÖK Mátra Művelődési Központba költözött. Annak ellenére, hogy idén több bált is rendeznek a városban február 6-án, a városbál jegyeladásai kedvezően alakultak, a szervezők az előzetes adatok alapján közel kétszáz vendégre számítanak. A hagyományosan február első hétvégéjén rendezett bál helyszíne így ebben az évben is a Mátra Művelődési Központ lesz.

  A nagyszámú érdeklődőnek a szervezőknél csak a gyöngyösi diákok örülhetnek jobban, hiszen a városbál bevételeiből az önkormányzat 2016-ban is a Gyöngyösi Diákokért Közalapítványt támogatja, amely a tehetséges, de szerény anyagi körülmények között nevelkedő diákok anyagi segítését tűzte ki célul. A bál jótékonysági céljához az is hozzájárulhat, aki nem tud ott lenni az eseményen: a bál helyszínén támogatói jegyek is kaphatók, de akár a 11600006-00000000-19203768 számlaszámára történő közvetlen banki átutalással is adakozhat az alapítványnak.

  A városbál idén is különleges programot kínál. Fellép majd a Megyei Príma-díjas Nádudvari Péter, a Grácia Hegedűtrió, a táncba hívásról pedig Sámoly Viktória és Lovák István argentintangó-műsora és nyitótánca gondoskodik. A táncmulatsághoz a zenét a Deme Trió szolgáltatja, a különleges báli vacsorát a Kékes Étterem biztosítja. A vacsora fogásait idén is mátraaljai borok kóstolójával fűszerezzük, kiváló helyi borászok kalauzolásában és támogatásával.

  Ezúttal sem marad el a tombola, amelyre felajánlásokat köszönettel várja Tóth Judit a 70/930-3269-es telefonszámon. A tombola bevételei a támogatási összeget növelik.


  Közösségi funkciók