3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenNagy az érdeklődés a városbál iránt

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.02.04. csütörtök
 
 
  Szerző: Pifkó Tamás
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Idén is nagy az érdeklődés a gyöngyösi városbál iránt, a szervezők közel kétszáz vendégre számítanak, így a térség legrangosabb társasági eseményének a Mátra Művelődési Központ ad otthont.

   

  Éveken át a Mátra Múzeumnak helyet adó Orczy-kastély volt a gyöngyösi városbál helyszíne, a jótékonysági esemény azonban 2014-ben a nagy érdeklődés miatt a tágasabb helyszínt biztosító GYÖNGYÖK Mátra Művelődési Központba költözött. Annak ellenére, hogy idén több bált is rendeznek a városban február 6-án, a városbál jegyeladásai kedvezően alakultak, a szervezők az előzetes adatok alapján közel kétszáz vendégre számítanak. A hagyományosan február első hétvégéjén rendezett bál helyszíne így ebben az évben is a Mátra Művelődési Központ lesz.

  A nagyszámú érdeklődőnek a szervezőknél csak a gyöngyösi diákok örülhetnek jobban, hiszen a városbál bevételeiből az önkormányzat 2016-ban is a Gyöngyösi Diákokért Közalapítványt támogatja, amely a tehetséges, de szerény anyagi körülmények között nevelkedő diákok anyagi segítését tűzte ki célul. A bál jótékonysági céljához az is hozzájárulhat, aki nem tud ott lenni az eseményen: a bál helyszínén támogatói jegyek is kaphatók, de akár a 11600006-00000000-19203768 számlaszámára történő közvetlen banki átutalással is adakozhat az alapítványnak.

  A városbál idén is különleges programot kínál. Fellép majd a Megyei Príma-díjas Nádudvari Péter, a Grácia Hegedűtrió, a táncba hívásról pedig Sámoly Viktória és Lovák István argentintangó-műsora és nyitótánca gondoskodik. A táncmulatsághoz a zenét a Deme Trió szolgáltatja, a különleges báli vacsorát a Kékes Étterem biztosítja. A vacsora fogásait idén is mátraaljai borok kóstolójával fűszerezzük, kiváló helyi borászok kalauzolásában és támogatásával.

  Ezúttal sem marad el a tombola, amelyre felajánlásokat köszönettel várja Tóth Judit a 70/930-3269-es telefonszámon. A tombola bevételei a támogatási összeget növelik.


  Közösségi funkciók