3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Látogatási tilalom az Idősek Bentlakásos Otthonában

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.02.01. hétfő
 
Utoljára módosítva: 2016-02-01 09:39
 
  Szerző: Suha Péter
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az intézkedés visszavonásig érvényes. Kérik a hozzátartozók megértését és együttműködését.

   

  Feltehetően vírusos eredetű gyomor-bélrendszeri járvány miatt a gyöngyösi Idősek Bentlakásos Otthonában látogatási tilalom lépett életbe 2016. január 29-én.

  A korlátozás visszavonásig érvényes. Az intézmény kéri a hozzátartozók megértését és türelmét. A részletekről az IBO elérhetőségein kérhetnek bővebb tájékoztatást az érdeklődők.


  Közösségi funkciók