3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


VII. Junior Expo Egerben

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.01.29. péntek
 
Utoljára módosítva: 2016-01-29 14:11
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A VII. Junior Expo a 35 évesnél fiatalabb vállalkozók díjmentes bemutatkozására ad lehetőséget Egerben, az Agria Universitas Egyesület rendezésében.

   

  A kiállításon meghívással vehetnek részt a vállalkozók.

  A résztvevők bemutathatják vállalkozásukat a nagyközönségnek, személyes kapcsolatot építhetnek ki leendő üzleti partnereikkel, pontosabb képet kaphatnak a vállalkozói környezetről.

  Az VII. Junior Expo legsikeresebb vállalkozói értékes díjazásban részesülnek, a kiállítás

  I.-II.-III. helyezettje tanulmányutat nyer. Előző években az első helyezettünk Kínába illetve az USA-ba, második helyezettünk Brüsszelbe, a harmadik helyezettünk pedig Bécsbe nyert beszállókártyát.

  A vállalkozók Egerben, a város egyik leglátogatottabb közösségi terén az Agria Park Kiállító termében kapnak lehetőséget a bemutatkozásra. A megjelenés formája szabadon választható (termékbemutató, powerpoint előadás, kiállítás a standnál, stb.).

  A rendezvény részletes tájékoztatója, a jelentkezési lap és a nyilatkozat letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.


  Közösségi funkciók