3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenVII. Junior Expo Egerben

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.01.29. péntek
 
Utoljára módosítva: 2016-01-29 14:11
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A VII. Junior Expo a 35 évesnél fiatalabb vállalkozók díjmentes bemutatkozására ad lehetőséget Egerben, az Agria Universitas Egyesület rendezésében.

   

  A kiállításon meghívással vehetnek részt a vállalkozók.

  A résztvevők bemutathatják vállalkozásukat a nagyközönségnek, személyes kapcsolatot építhetnek ki leendő üzleti partnereikkel, pontosabb képet kaphatnak a vállalkozói környezetről.

  Az VII. Junior Expo legsikeresebb vállalkozói értékes díjazásban részesülnek, a kiállítás

  I.-II.-III. helyezettje tanulmányutat nyer. Előző években az első helyezettünk Kínába illetve az USA-ba, második helyezettünk Brüsszelbe, a harmadik helyezettünk pedig Bécsbe nyert beszállókártyát.

  A vállalkozók Egerben, a város egyik leglátogatottabb közösségi terén az Agria Park Kiállító termében kapnak lehetőséget a bemutatkozásra. A megjelenés formája szabadon választható (termékbemutató, powerpoint előadás, kiállítás a standnál, stb.).

  A rendezvény részletes tájékoztatója, a jelentkezési lap és a nyilatkozat letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.


  Közösségi funkciók