3 °C

 
 
Száz éve választották polgármesterré Puky Árpádot

Koszorúzással, emlékkonferenciával és kiállítással emlékeztek meg Gyöngyösön a város legendás vezetőjéről, a száz évvel ezelőtt polgármesterré választott Dr. Puky Árpádról.

Újborverseny őrzi Bárdos Tamás emlékét

A fiatalon elhunyt Bárdos Tamás emlékére hívták életre az első alkalommal megrendezett Mátrai Újborversenyt, amelyre 77 bormintával neveztek a mátrai borászok.

Megválasztották képviselőiket a mátrafürediek

Nem változott a Mátrafüredi Részönkormányzat összetétele a vasárnap tartott részönkormányzati választást követően.

Mezőgazdasági összeírást végez a KSH

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kötelező adatszolgáltatáson alapuló mezőgazdasági összeírást hajt végre.

Részönkormányzati szavazás Mátrafüreden

Gyöngyös Város Polgármestere kitűzte a Mátrafüredi Részönkormányzat választott tagjainak jelölésére irányuló szavazást.

Bővebben
Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

Normatív határozatok 2019-10-30

A normatív határozatokról szóló hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

32/2019.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. október 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelete módosításáról.

Döntés hirdetményi úton közléséről

A hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Bővebben





A gyöngyösi kórházat is segíti a Samsung

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.01.29. péntek
 
Utoljára módosítva: 2016-02-01 20:52
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Samsung Magyarországi Zrt. is csatlakozott azon cégek sorába, akik érdemesnek ítélik a gyöngyösi Bugát Pál Kórház hosszú távú támogatását - közölte a kórház sajtóreferense.

   
   

  Az együttműködésről szóló megállapodást január 29-én írta alá a két szervezet első embere Jászfényszarun, a cég 2016 évi, első adományozási ünnepségén.

   

  A gyöngyösi kórház régóta ápol jó kapcsolatot olyan vállalatokkal, melyek kiemelt feladatuknak tekintik a társadalmi szerepvállalást az egészségügy területén, melyek évek óta figyelnek a gyógyító intézményben folyó munkára, segítik a kórházat abban, hogy minél komfortosabb legyen a betegek ellátása.

  - Nagy örömünkre szolgál, hogy a mai naptól a Samsung is azon vállalkozások sorába lépett, akik érdemesnek ítélik kórházunkat a támogatásra, az együttműködésre. Régről figyeljük, hogy milyen nagyvonalúan és okosan segíti a cég a régiós kórházakat. A jászberényi Szent Erzsébet Kórház, a hatvani Albert Schweitzer Kórház mellett immár a gyöngyösi Bugát Pál Kórházat is kitüntetik figyelmükkel, támogatásra érdemesnek tarják, partneri együttműködéssel tisztelik meg – hangsúlyozta Weisz Péter, főigazgató.

  A kórház főigazgatója és Hyun Jun Jung, a Samsung elnöke is hangsúlyozta, hogy az együttműködés alapja a minőség melletti elkötelezettség, a folyamatos fejlesztés, a változásra, a megújulásra való képesség, mely mindkét szervezet sajátja - áll a kórház közleményében.


  Közösségi funkciók