3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenA gyöngyösi kórházat is segíti a Samsung

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.01.29. péntek
 
Utoljára módosítva: 2016-02-01 20:52
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Samsung Magyarországi Zrt. is csatlakozott azon cégek sorába, akik érdemesnek ítélik a gyöngyösi Bugát Pál Kórház hosszú távú támogatását - közölte a kórház sajtóreferense.

   
   

  Az együttműködésről szóló megállapodást január 29-én írta alá a két szervezet első embere Jászfényszarun, a cég 2016 évi, első adományozási ünnepségén.

   

  A gyöngyösi kórház régóta ápol jó kapcsolatot olyan vállalatokkal, melyek kiemelt feladatuknak tekintik a társadalmi szerepvállalást az egészségügy területén, melyek évek óta figyelnek a gyógyító intézményben folyó munkára, segítik a kórházat abban, hogy minél komfortosabb legyen a betegek ellátása.

  - Nagy örömünkre szolgál, hogy a mai naptól a Samsung is azon vállalkozások sorába lépett, akik érdemesnek ítélik kórházunkat a támogatásra, az együttműködésre. Régről figyeljük, hogy milyen nagyvonalúan és okosan segíti a cég a régiós kórházakat. A jászberényi Szent Erzsébet Kórház, a hatvani Albert Schweitzer Kórház mellett immár a gyöngyösi Bugát Pál Kórházat is kitüntetik figyelmükkel, támogatásra érdemesnek tarják, partneri együttműködéssel tisztelik meg – hangsúlyozta Weisz Péter, főigazgató.

  A kórház főigazgatója és Hyun Jun Jung, a Samsung elnöke is hangsúlyozta, hogy az együttműködés alapja a minőség melletti elkötelezettség, a folyamatos fejlesztés, a változásra, a megújulásra való képesség, mely mindkét szervezet sajátja - áll a kórház közleményében.


  Közösségi funkciók