3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


A gyöngyösi kórházat is segíti a Samsung

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.01.29. péntek
 
Utoljára módosítva: 2016-02-01 20:52
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Samsung Magyarországi Zrt. is csatlakozott azon cégek sorába, akik érdemesnek ítélik a gyöngyösi Bugát Pál Kórház hosszú távú támogatását - közölte a kórház sajtóreferense.

   
   

  Az együttműködésről szóló megállapodást január 29-én írta alá a két szervezet első embere Jászfényszarun, a cég 2016 évi, első adományozási ünnepségén.

   

  A gyöngyösi kórház régóta ápol jó kapcsolatot olyan vállalatokkal, melyek kiemelt feladatuknak tekintik a társadalmi szerepvállalást az egészségügy területén, melyek évek óta figyelnek a gyógyító intézményben folyó munkára, segítik a kórházat abban, hogy minél komfortosabb legyen a betegek ellátása.

  - Nagy örömünkre szolgál, hogy a mai naptól a Samsung is azon vállalkozások sorába lépett, akik érdemesnek ítélik kórházunkat a támogatásra, az együttműködésre. Régről figyeljük, hogy milyen nagyvonalúan és okosan segíti a cég a régiós kórházakat. A jászberényi Szent Erzsébet Kórház, a hatvani Albert Schweitzer Kórház mellett immár a gyöngyösi Bugát Pál Kórházat is kitüntetik figyelmükkel, támogatásra érdemesnek tarják, partneri együttműködéssel tisztelik meg – hangsúlyozta Weisz Péter, főigazgató.

  A kórház főigazgatója és Hyun Jun Jung, a Samsung elnöke is hangsúlyozta, hogy az együttműködés alapja a minőség melletti elkötelezettség, a folyamatos fejlesztés, a változásra, a megújulásra való képesség, mely mindkét szervezet sajátja - áll a kórház közleményében.


  Közösségi funkciók