3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Valéria-parcella: februártól szórásos temetkezés

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.01.26. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Elkészült a szóróparcella a Felsővárosi Temetőben, februártól Gyöngyösön is lehetőség nyílik szórásos temetkezésre.

   
   

  A Felsővárosi temetőben mintegy 15 millió forintból, saját forrásból alakította ki a szóróparcellát a Városgondozási Zrt. A létesítmény műszaki átadása megtörtént, február elsejétől már igénybe vehető ez a temetkezési forma is Gyöngyösön.

  A szóróparcella kialakítását dr. Goóts László egymillió forinttal támogatta. A parcella a felajánló elhunyt feleségéről, Valériáról kapta a nevét. A szóróparcella végső formáját tavasszal, a növényzet és a park kialakítása után nyeri majd el.

  A műszaki átadáson az is elhangzott: idén nyártól teljes körű temetkezési szolgáltatást nyújt a Városgondozási Zrt., s a tervek szerint az Egri úton alakítanak majd ki egy a temetkezési ügyekkel foglalkozó irodát.


  Közösségi funkciók