3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Idén is a tehetséges diákokat támogatja a városbál

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.01.26. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Gyöngyösön régi hagyomány, hogy az önkormányzat farsang idején megrendezi a városbált, amely a térség egyik legrangosabb társadalmi eseménye. A városbált idén február 6-án rendezi az önkormányzat a Mátra Művelődési Központban.

   
   

  A városbál lehetőséget biztosít a tartalmas szórakozásra, tehetséges gyöngyösi művészek bemutatkozására, és ami talán ennél is fontosabb, minden alkalommal jótékony célt szolgál. Idén – csakúgy, mint tavaly – a Gyöngyösi Diákokért Közalapítvány kapja a támogatást.

  A városbálra a meghívók – amelyek belépőjegyként is szolgálnak – már kaphatók a GYÖNGYÖK Mátra Művelődési Központban és a báli vacsorát biztosító Kékes Étteremben. A meghívó ára 12 000 Ft, amelyből 3000 forinttal a Gyöngyösi Diákokért Közalapítvány tevékenységét támogatja az önkormányzat. A közalapítvány minden évben pályázati felhívást tesz közzé általános és középiskolák részére, amelyre gyöngyösi lakóhelyű, legalább „jó” tanulmányi eredménnyel rendelkező, szerény körülmények között élő, tehetséges diákok pályázhatnak. A városbál közel nyolcvan diák tanulmányait segíti ebben az évben is. A bálozók 2015-ben több mint 1,8 millió forinttal támogatták az alapítványt.

  Ha nem tud jelen lenni az eseményen, akkor is van módja az alapítvány támogatására támogatói jegy megvásárlásával. A támogatói jegy ára 6000 forint. Adományát átutalhatja a Gyöngyösi Diákokért Közalapítvány 11600006-00000000-19203768 számlaszámára is. A közleményben kérjük, tüntesse fel: „városbál 2016”. Az adományról a közhasznú alapítvány igazolást állít ki.

  A városbál idén is különleges programot kínál. Fellép majd a Megyei Príma-díjas Nádudvari Péter, a Grácia Hegedűtrió, a táncba hívásról pedig Sámoly Viktória és Lovák István argentin tangó műsora és nyitó tánca gondoskodik. A táncmulatsághoz a zenét a Deme Trió szolgáltatja. A különleges báli vacsorát a Kékes Étterem biztosítja. A vacsora fogásait idén is mátraaljai borok kóstolójával fűszerezzük, kiváló helyi borászok kalauzolásában és támogatásával.

  Ezúttal sem marad el a tombola, amelyre felajánlásokat köszönettel várja Tóth Judit a 70/930-3269-es telefonszámon. A tombola bevételei a támogatási összeget növelik. A bál főtámogatója a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete.

  Legyen ott ön is a térség legrangosabb társasági eseményén, és támogassa a gyöngyösi diákokat!


  Közösségi funkciók