3 °C

 
 
27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Figyelnek a lakossági panaszokra

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.01.21. csütörtök
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Dózsa György utca 14. szám alatti lakótömb bérlőinek, tulajdonosainak tartott lakossági fórumot Kévés Tamás alpolgármester, a 2-es választókörzet képviselője.

   

  A keddi fórumon a városvezető beszámolt az eddig megvalósult munkákról, és a következő időszakban várható feladatokról. Kévés Tamás elmondta: korábban komoly gondot okozott a lakótömbben a nagyfokú vizesedés, amely a nem megfelelő csapadékvíz-elvezetés miatt keletkezett. Ezt a társasházkezelő orvosolta, így várhatóan megszűnik az addig rendszeressé vált penészesedés a lakásokban.

  Az alpolgármester szerint további problémák is rendezésre várnak még. Fontos feladat például a házhoz tartozó udvar tulajdonjogi viszonyának rendezése. Emellett lakossági igény jelentkezett az épület előtti fák kivágására, sövény, díszbokrok ültetésére, a szeméttároló áthelyezésére.

  A lakossági fórumon a békés együttélés szabályairól is szó esett. A körzet képviselője elmondta: továbbra is várja a lakossági jelzéseket, és felajánlotta, hogy ha igény mutatkozik rá, akkor személyesen is tájékozódik a kialakult helyzetről.


  Közösségi funkciók