3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Újév alkalmából köszöntötte az időseket az alpolgármester

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.01.05. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Egy kis nassolni valóval csalt mosolyt az Idősek Bentlakásos Otthonában élők arcára Kévés Tamás alpolgármester, aki Újév alkalmából köszöntötte az intézményben élőket és az ott dolgozó ápolókat.

   
   

  A városvezető édességből, teából, gyümölcskenyérből összeállított csomagot nyújtott át az intézmény lakóinak, akik a délutáni tea, kávé mellé fogyaszthattak belőle. Kévés Tamás köszöntőjében további jó egészséget kívánt az új évre.

  Az Idősek Bentlakásos Otthonában dolgozó ápolókról sem feledkezett meg Kévés Tamás, aki minden munkatársnak egy kis ajándékcsomagot nyújtott át. Elmondta: azért tartotta fontosnak, hogy személyesen köszöntse az Újévet az intézményben, mert látogatásai során gyakran tapasztalta, milyen áldozatos munkát végeznek az ott dolgozók és, hogy erejükön felül teljesítenek a mindennapokban. Minden ápolónak boldog új esztendőt, munkájához pedig kitartást és erőt kívánt.


  Közösségi funkciók