3 °C

 
 
Átadták a Fecske Úti Tagóvoda megújult konyháját

Teljesen megújult a Fecske Úti Tagóvoda konyhája. A 400 gyöngyösi óvodást kiszolgáló létesítmény több mint negyvenéves történetében a legnagyobb mértékű felújítást végezték el, és elkészült egy összekötő folyosó is, amely a konyha kikerülésével teszi lehetővé az intézmény két szárnya közötti átjárást. A munkálatok több mint 80 millió forintból valósultak meg.

Még jelentkezhet a tepertősütő versenyre

Csapatok jelentkezését várják a szervezők az idei tepertősütő versenyre. A Gyöngyösi Advent hagyományos programját december 14-én rendezik a Fő téren.

Idén is várja a korcsolyázókat a Gyöngyösi Jégpálya

Ismét elérkezett a tél, és ez Gyöngyösön egyet jelent azzal, hogy a Csépe György Uszoda és Termálstrand területén működő Gyöngyösi Jégpálya megnyitja kapuit. A jégpálya nyitásának tervezett időpontja november 30-a.

Ausztriában az első helyen az éremtáblázaton a Parafa Úszó Klub

Hatvanhárom érmet gyűjtve az első helyen végzett a gyöngyösi Parafa Úszó Klub a 3 ország 32 csapatát felvonultató nemzetközi versenyen.

Új helyre költözik Gyöngyösön a NÚSZ ügyfélszolgálati irodája

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. gyöngyösi ügyfélszolgálati irodája december 2-ától már új helyen, az Angyal utca 2. szám alatt, a megszokott nyitvatartási időben és a már ismert szolgáltatásokkal várja régi és új partnereit, vásárlóit.

Bővebben
Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

Normatív határozatok 2019-10-30

A normatív határozatokról szóló hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

32/2019.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. október 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelete módosításáról.

Döntés hirdetményi úton közléséről

A hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Bővebben

Az év első babáját köszöntötték

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.01.04. hétfő
 
Utoljára módosítva: 2016-01-04 14:01
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az újév elsőszülött gyöngyösi babáját köszöntötte a gyöngyösi önkormányzat nevében Kévés Tamás alpolgármester és a Bugát Pál Kórházat képviselő Weisz Péter főigazgató. Brájen és édesanyja is jó egészségnek örvendenek.

   
   

  Január elsején, a késő esti órákban látta meg a világot Brájen, az első baba, aki 2016-ban született Gyöngyösön. A 3900 grammos, 56 cm-es kisfiút császármetszéssel segítették világra. A kisfiút hétfőn délelőtt köszöntötte Kévés Tamás, Gyöngyös alpolgármestere, valamint Weisz Péter, a Bugát Pál Kórház főigazgatója. A kicsi és édesanyja is jó egészségben, örömmel fogadta a látogatókat és az ajándékokat. Az anyuka a család első gyermekének adott életet az év első napján. Mint a vendégek érdeklődésére elmondta: Brájen nyugodt, kiegyensúlyozott kisbaba.

  Brájen, 2016 első gyöngyösi babája

   
  10 kép
  Dátum: 2016-01-04 14:00:00
   

  Dr. Al Ghaoui Nadim, a szülészeti osztályt vezető főorvos elmondta: 2015-ben a megelőző évben tapasztalthoz hasonlóan magas szülésszám jellemezte az osztály munkáját, összesen 830 szülést vezettek le, de a magasabb ikerszülésnek köszönhetően az újszülöttek száma meghaladta a 2014-est. 2016 első napjaiban öt baba született az osztályon, hétfőn már a hatodik szüléshez készülődtek az orvosok. Brájent és édesanyját kedden engedik haza a nyáron átadott, új épületszárnyban található szülészetről.


  Közösségi funkciók