3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Gyöngyösiek a legjobbak között

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.12.04. péntek
 
Utoljára módosítva: 2015-12-04 14:00
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Több mint százötven tanuló és mintegy ötven testnevelő teljesítményét ismerte el a Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület diákolimpiai díjkiosztó ünnepségén Egerben.

   
   

  Az eseményen több gyöngyösi iskola diákjait is díjazták, Hiesz György polgármester pedig az önkormányzat nevében együttműködési megállapodást írt az alá a sportszervezettel.

  Heves megye elkötelezett híve a diáksport ügyének, ami fényesen megmutatkozik az eredményekben – mondta a szerdai díjátadó ünnepség köszöntőjében Szabó Róbert, a megyei közgyűlés elnöke. Az előző, 2014/2015-ös tanévben két hevesi, három hatvani, három gyöngyösi és hét egri közoktatási intézmény szerzett dobogós helyezést a különböző sportágak diákolimpiai országos döntőin, Heves nyolcadikként zárt a megyék összesített rangsorában.

  Bíró Csaba, a Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület elnöke a magas szakmai színvonalat emelte ki beszédében, és azt mondta, vágya az „össztestnevelői” értekezlet lebonyolítása, amelyre korábban Gyöngyösön rendszeresen akadt példa.

  A rendezvényen az egyesület három önkormányzattal, Gyöngyös mellett Egerrel és Hatvannal kötött együttműködési megállapodást, a gyöngyösi önkormányzat nevében Hiesz György polgármester látta el kézjegyével a dokumentumot. Ugyancsak Hiesz György adta át az elismerő okleveleket a 2014/2015-ös tanévben elért kimagasló diákolimpiai eredményekért a Kálváriaparti Sport- és Általános Iskolának valamint a Berze Nagy János Gimnáziumnak.

  Gyöngyös kitüntetettjei:

  Berze Nagy János Gimnázium, strandkézilabda V-VI. korcsoport: 3. hely. A csapat tagjai: Kovács Alex, Ménfői Attila, Dezső Bence, Gere Zsombor, Szabó Lambert, Juhász Viktor, Unger Balázs, Imricsik Márton, testnevelő: Köves Péter.

  Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Középiskola és Kollégium, atlétika V. korcsoport, fiú súlylökés: 3. hely Papp Szabolcs, testnevelő: Varga Csaba.

   

  Gyöngyösi Kálváriaparti Sport- és Általános Iskola, strandkézilabda IV. korcsoport, fiú csapat: 2. hely. A csapat tagjai: Kis Szebasztián, Kis István, Juhász Krisztián, Veres Márk, Krauszberger Balázs, Szedmák József, Gyallai Bercel, Csikós Levente, testnevelő: Frey Petronella.

   

  Közösségi funkciók