3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Megújultak a dombra vezető lépcsők

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.12.02. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Elkészült a Dr. Harrer Ferenc úti és a Cinke közi lépcső felújítása.

   
   

  A munkákat a kivitelező Városgondozási Zrt. az elmúlt hét végére fejezte be, amellyel megszűnt a korábbi forgalmirend-változás is. A gyöngyösi önkormányzat köszöni a lakók türelmét, bízunk benne, hogy a megújult, babakocsival is biztonságosan használható lépcsők mindenkit kárpótolnak az esetleges átmeneti kellemetlenségekért.

  A Dr. Harrer Ferenc úti járda elhasználódott, a burkolat sok helyen töredezett, megsüllyedt, ezért a felújítás során a burkolatot teljes egészében elbontották, majd az alap megerősítését követően új aszfaltburkolattal látták el a járdát összesen közel 1000 négyzetméteren. A két lépcső felújítása során fontos szempont volt, hogy a ma forgalomban lévő babakocsik közül minél többel lehessen akadálytalanul, biztonságosan közlekedni rajtuk, ezért a rámpákon is módosított a kivitelező. A Harrer Ferenc úti lépcsőnél a töredezett beton szegélyeket új kerti szegélyekre cserélték, a Cinke közi lépcsőnél pedig a támfal felújítása és a korlátok festése is megtörtént. A két lépcső felújításának költsége bruttó 16 és fél millió forint volt.

   

  A munkákat csak forgalmirend-változtatás mellett lehetett elvégezni, a gyöngyösi önkormányzat ezúton köszöni a lakók türelmét és segítőkészségét.

   

  Közösségi funkciók