3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenNógrádi György tart előadást a főiskolán

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.11.20. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő lesz az Akadémiai Esték című rendezvénysorozat következő vendége december elsején. A szakember előadásában a párizsi terrorcselekmények előzményeiről, és a migrációs kérdés lehetséges következményeiről is beszél majd.

   

  A világ Párizs után – ezt a címet viseli Dr. Nógrádi György előadása, amelyet a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Akadémiai Bizottsága alatt működő Károly Róbert Akadémiai Klub szervez a gyöngyösi Károly Róbert Főiskolán. Nógrádi György előadásában nem csak a párizsi merényletek előzményeiről ejt szót. hanem napjaink aktuális problémájáról, a migrációs válságról is beszél. A Budapesti Corvinus Egyetem tanára a migráció kiváltó okait, következményeit, valamint a világ vezető nagyhatalmainak a migrációs kérdés kezelésében betöltött szerepét is megvilágítja a hallgatóság számára.

   

  Nógrádi György előadására december 1-én, 17:00 órától kerül sor a Károly Róbert Főiskola „A” épületének „T” előadó termében.

   

  Közösségi funkciók