3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenVisszaköltözhetnek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.11.17. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A II. félévet előreláthatóan már a felújított épületben kezdhetik a Rákóczisok.

   
   

  A több mint félmilliárd forintból korszerűsített intézményben a műszaki átadás megtörtént, a kivitelezők befejezték a munkát, a hatósági engedélyek beszerzésére kell még várni, zajlik a használatba vételi eljárás - számolt be a projektzáróról a Gyöngyösi Tv.

  Az iskolát 2011-ben vette át Gyöngyös Önkormányzatától az Egri Főegyházmegye, így a belső megújulás után, a külső megújulásra is lehetőséget adott a pályázat. Az iskola 100 éves épülete már megérett a felújításra -fogalmazott Juhász Ferenc. Így kapóra jött a több mint 500 millió forintos uniós támogatás, melyből a mindennapos testnevelés infrastrukturális és tárgyi feltételei valósultak meg.

  Nagyon fontos, hogy a felújított intézményben lesz ebédlő és tálalókonyha, így helyben tudják megoldani a gyerekek ebédeltetését. A beruházással a város is gyarapodott, hiszen a legrégebbi általános iskola korszerűsítése és bővítése történt meg - mondta a projektzárón a polgármester.

  Az építkezés után már a használatba vételi eljárás zajlik, majd kezdődhet a költözködés. A fenntartó reményei szerint, a II. félévet már a megújult épületben kezdheti a több mint 340 diák.


  Közösségi funkciók