3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenCsak lakcímkártyával ingyenes a kertbelépő

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.11.13. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  November eleje óta ingyenesen látogatható az Orczy-kert a gyöngyösi lakosok számára. A Mátra Múzeum kertjébe a gyöngyösi állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezők az alábbi szabályok szerint léphetnek be ingyenesen.

   

  Az MTM Mátra Múzeumának Orczy-kertje a gyöngyösi lakcímkártyával rendelkezők számára a rendes nyitvatartási időben ingyenesen látogatható. A lakcímkártyát a pénztárban kell bemutatni, ahol ingyenes belépésre jogosító jegyet adnak ki (pusztán a kártya felmutatásával a kapun nem lehet belépni). A lakcímkártya semmilyen más irattal nem helyettesíthető és családok, csoportok esetében is csak azok kaphatnak ingyenes belépőt, akik fel tudják mutatni a lakcímkártyát.

  A kiadott jeggyel csak az Orczy-kert látogatható, ezzel a kastély és a pavilon épületébe nem lehet belépni. Azokon a napokon, amikor a kertben olyan programok, foglalkozások vannak, amelyek térítési díj ellenében látogathatók, a lakcímkártya sem jogosít ingyenes belépésre, ezekről legalább 5 nappal korábban értesítést helyez ki a múzeum a pénztárban.

  Egyébként a kertbe szóló teljes árú jegy 400 Ft, míg a 6-26 év közöttieknek, ill. a 62 év felettieknek 200 Ft, továbbá minden 6 év alatti, ill. 70 év feletti magyar állampolgár számára a belépés ingyenes a múzeum teljes területére.


  Közösségi funkciók