3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Fórum Mátrafüreden

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.11.11. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Összességében mintegy 40 millió forintból sikerült korszerűsíteni a települést, és a jövőben még több terve van a részönkormányzatnak.

   

  Az eltelt egy év alatt megvalósult beruházásokról és a tervekről szólt az a lakossági fórum, amit a mátrafüredi részönkormányzat hívott össze. Egyebek mellett felújították a buszmegállókat, elkészült néhány útszakasz vízhálózata, és az óvoda előtti teret is újrabetonozták - hangzott el a fórumon - számolt be a Gyöngyösi TV.

  A fórum résztvevői üdvözölték a számos beruházás elkészültét, a szelektívhulladék-kérdésben viszont többen nem értettek egyet, hiszen sokan nem válogatják külön a szemetet, s felvetődtek a zöldhulladékkal kapcsolatos problémák is. Faragó Tamás részönkormányzati elnök szerint az utóbbira egy saját komposztálótelep lenne a megoldás.

  A következő évben további utca-, járda- és csatornafelújításokat szeretnének elvégezni, és a parkot is tovább szépítenék - hangsúlyozta a részönkormányzat vezetője.


  Közösségi funkciók