3 °C

 
 
Átadták a Fecske Úti Tagóvoda megújult konyháját

Teljesen megújult a Fecske Úti Tagóvoda konyhája. A 400 gyöngyösi óvodást kiszolgáló létesítmény több mint negyvenéves történetében a legnagyobb mértékű felújítást végezték el, és elkészült egy összekötő folyosó is, amely a konyha kikerülésével teszi lehetővé az intézmény két szárnya közötti átjárást. A munkálatok több mint 80 millió forintból valósultak meg.

Még jelentkezhet a tepertősütő versenyre

Csapatok jelentkezését várják a szervezők az idei tepertősütő versenyre. A Gyöngyösi Advent hagyományos programját december 14-én rendezik a Fő téren.

Idén is várja a korcsolyázókat a Gyöngyösi Jégpálya

Ismét elérkezett a tél, és ez Gyöngyösön egyet jelent azzal, hogy a Csépe György Uszoda és Termálstrand területén működő Gyöngyösi Jégpálya megnyitja kapuit. A jégpálya nyitásának tervezett időpontja november 30-a.

Ausztriában az első helyen az éremtáblázaton a Parafa Úszó Klub

Hatvanhárom érmet gyűjtve az első helyen végzett a gyöngyösi Parafa Úszó Klub a 3 ország 32 csapatát felvonultató nemzetközi versenyen.

Új helyre költözik Gyöngyösön a NÚSZ ügyfélszolgálati irodája

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. gyöngyösi ügyfélszolgálati irodája december 2-ától már új helyen, az Angyal utca 2. szám alatt, a megszokott nyitvatartási időben és a már ismert szolgáltatásokkal várja régi és új partnereit, vásárlóit.

Bővebben
Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

Normatív határozatok 2019-10-30

A normatív határozatokról szóló hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

32/2019.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. október 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelete módosításáról.

Döntés hirdetményi úton közléséről

A hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Bővebben

Ingyenes egészségügyi szűrések

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.11.04. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Ingyenes egészségügyi szűréseken vehetnek részt a gyöngyösiek. A város képviselő-testülete az idei évben először szervez hasonló akciót, melyre másfél millió forintot különített el a város költségvetéséből.

   

  A szűrővizsgálatokon bárki részt vehet, aki gyöngyösi állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik. A lakosság számára ingyenes vizsgálatokat november és december hónapban szervezik a háziorvosok, az alábbi táblázat tartalmazza a különböző szűrések pontos helyét és idejét. A program keretében a kisgyermekes anyukák részére még az idei évben ingyenes tanácsadást szerveznek, rövidesen ennek részleteit is közzétesszük.

  Gyöngyös Város Képviselő-testülete az Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottsága döntése alapján az alábbi ingyenesen igénybe vehető egészségügyi szűrővizsgálati programokat támogatja a gyöngyösi állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező lakosok részére:

  Körzet száma háziorvos Szűrővizsgálati program Helye (háziorvosi rendelő) Időpontja 
  II. dr. Nagy Éva hallás, neuropathia, oxigen telítettség Gyöngyös, Epreskert u. 8. 2015. december 12. 8-12 óráig
  III.dr. Kosztya Évavérnyomás, vércukor szint, testtömeg index, bőrgyógyászati szűrésGyöngyös, Dózsa Gy. u. 18.2015. november 2.12-16 óráig
  IV.dr. Szeleczki Istvánvérnyomás, vércukor mérés, tanácsadásGyöngyös, Jeruzsálem u. 3.2015. november 14.9-12 óráig
  V.dr. Oláh Gabriellatestsúly, testmagasság, BMI index, vérnyomás, vércukor mérés, vizelet vizsgálat, EKG, hangvilla teszt, alsóvégtagi verőér vizsgálat, diétás és életmódbeli tanácsadásGyöngyös, Olimpia u. 10.2015. november 14.9-13 óráig
  VI.dr. Benei Évavércukor, vérnyomás mérés, EKG vizsgálat, nőgyógyászati és urológiai betegségekről szóló 1-1 előadás megtartásaGyöngyös, Hattyú tér 4.később kerül meghatározásra  
  VII.dr. Faragó Tiborrendelőben elvégezhető szűrővizsgálatok, vércukor mérés, vérnyomás, diétás tanácsadásMátrafüred, Bene V. tér 7.2015. november 7.9-12 óráig
  VIII.dr. Varga Erikabőrgyógyászati szűrővizsgálat elvégzéseGyöngyös, Róbert K. u. 19.később kerül meghatározásra 
  XII.dr. Koncsek Mártatestsúly, testmagasság mérése, BMI index meghatározása, vércukor mérés, vizeletvizsgálat, EKG hangvillateszt, alsó végtagi verőér vizsgálat, diétás és életmódbeli tanácsadásGyöngyös, Olimpia u. 10.2015. november 28.8-14 óráig
  XIV. dr. Gombos Margit cardiovasculáris betegségek kialakulásában szerepet játszó rizikótényezők felmérése, rizikófaktorok vizsgálata Gyöngyös, Hattyú tér 4. 2015. november 21. 8-11 óráig
  XV.dr. Szeleczki Lorándvérnyomás, vércukormérés, tanácsadásGyöngyös, Jeruzsálem u. 3.2015. november 14.8-10 óráig
  XVI.dr. Mangó GabriellaD vitamin szűrés 100 beteg részéreGyöngyös, Pesti u. 56.2015. december 5.7.30-11 óráig

  Közösségi funkciók