3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenCsak edényben gyűjthető a zöldhulladék

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.10.28. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a hatályos jogszabályi előírások értelmében 2015. július 1-jétől a lakosságnál keletkező zöld hulladékot elkülönítetten kell gyűjteni és edényben, vagy hulladékgyűjtő zsákban kell a Közszolgáltatónak átadni, ömlesztve nem szabad a közterületre kihelyezni.

   

  A Közszolgáltató az ömlesztett zöld hulladékot nem szállítja el, kérjük, ne helyezzenek zöldhulladékot ömlesztve a közterületre!

  2016. január 1-jétől a lakossági zöldhulladék kizárólag zárt edényben helyezhető ki a közterületre, a hulladékgyűjtő zsák ilyen célú használata is megszűnik.

  A családi házakban keletkező zöld hulladék kezelésére ajánljuk a helyben történő komposztálást, melyről gyakorlati tanácsokat találnak az Önkormányzat honlapján. Korlátlan mennyiségű zöld hulladék helyezhető el ingyenesen a Gyöngyös Város Szennyvíztisztító Telepe (Halászi út) bejáratánál elhelyezett zöldgyűjtő konténerekben.

  Kérjük a tisztelt Lakosságot, hogy szíveskedjen betartani a zöldhulladékkal kapcsolatos szabályokat: azt edényben, vagy zsákban és kizárólag a gyűjtési napon helyezzék ki a közterületre!

  Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatóság


  Közösségi funkciók