3 °C

 
 
27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Csak edényben gyűjthető a zöldhulladék

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.10.28. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a hatályos jogszabályi előírások értelmében 2015. július 1-jétől a lakosságnál keletkező zöld hulladékot elkülönítetten kell gyűjteni és edényben, vagy hulladékgyűjtő zsákban kell a Közszolgáltatónak átadni, ömlesztve nem szabad a közterületre kihelyezni.

   

  A Közszolgáltató az ömlesztett zöld hulladékot nem szállítja el, kérjük, ne helyezzenek zöldhulladékot ömlesztve a közterületre!

  2016. január 1-jétől a lakossági zöldhulladék kizárólag zárt edényben helyezhető ki a közterületre, a hulladékgyűjtő zsák ilyen célú használata is megszűnik.

  A családi házakban keletkező zöld hulladék kezelésére ajánljuk a helyben történő komposztálást, melyről gyakorlati tanácsokat találnak az Önkormányzat honlapján. Korlátlan mennyiségű zöld hulladék helyezhető el ingyenesen a Gyöngyös Város Szennyvíztisztító Telepe (Halászi út) bejáratánál elhelyezett zöldgyűjtő konténerekben.

  Kérjük a tisztelt Lakosságot, hogy szíveskedjen betartani a zöldhulladékkal kapcsolatos szabályokat: azt edényben, vagy zsákban és kizárólag a gyűjtési napon helyezzék ki a közterületre!

  Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatóság


  Közösségi funkciók