3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenFelújítják a kerékpárutat

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.09.25. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Mintegy ötmillió forintból újul meg a Gyöngyös és Mátrafüred közötti kerékpárút.

   
   

  Elkezdődött a Gyöngyös-Mátrafüred közötti kerékpárút felújítása. A beruházásra az önkormányzat mintegy 5 millió forintot különített el. A munkák három ütemben zajlanak, a végső befejezés jövőre várható.

  Idén sikerült elérni a balesetveszélyes állapotok megszüntetését - mondta a Gyöngyösi TV-nek Szilágyi Attila városüzemeltetési menedzser. Idén az összes repedést kijavítják, jövőre megmaradnak a nagyobb felületű javítások, valamint a harmadik ütem részeként pihenőhelyeket alakítanak ki, asztalokat és táblákat helyeznek ki, és burkolatfestés is készül.

  A kerékpárutat naponta több mint félezren használják.


  Közösségi funkciók