3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Jubiláló tűzoltóság

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.09.15. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A gyöngyösi tűzoltóság fennállásának 125. évfordulóját ünnepelte.

   
   

  Jubileumi ünnepséget rendeztek a Gyöngyösi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság fennállásának 125. évfordulója alkalmából Gyöngyös főterén.

  Az I. világháborúban életüket vesztett önkéntes tűzoltók emléktáblájánál koszorút helyeztek el a kirendeltség és a tűzoltóság, a város, valamint a társszervek vezetői– ezzel kezdetét vette a Gyöngyösi Hivatásos Tűzoltóság megalakulásának 125. évfordulójára megrendezett ünnepség, mely a megemlékezést követően a Fő téren folytatódott.

  Dr. Zólyomi Géza, kirendeltség-vezető köszöntőjében úgy fogalmazott: mindazokra emlékeznek, akik a 125 év alatt hivatásukként látták el ezt a feladatot.

  Vilmányi Sándor tűzoltó őrnagy arra emlékeztetett, a tűzoltóság évszázados hagyományokra tekint vissza, míg Hiesz György polgármester a tűzoltók mindennapi helytállását méltatta.

  Elhangzott az is: minden remény megvan arra, hogy jövőre megkezdődhet az új, modern tűzoltólaktanya építése.

  A köszöntők után, a gyöngyösi tűzoltóság csapatzászlajára zászlószalagot kötöttek, majd elismeréseket, emléktárgyakat és Kozmári Dezső-érmeket adtak át a kimagaslóan teljesítő tűzoltók részére.

  Az ünnepséget követően a tűzoltók, a rendőrség és a mentők közös mentési bemutatót tartottak.


  Közösségi funkciók