3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Jubiláló tűzoltóság

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.09.15. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A gyöngyösi tűzoltóság fennállásának 125. évfordulóját ünnepelte.

   
   

  Jubileumi ünnepséget rendeztek a Gyöngyösi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság fennállásának 125. évfordulója alkalmából Gyöngyös főterén.

  Az I. világháborúban életüket vesztett önkéntes tűzoltók emléktáblájánál koszorút helyeztek el a kirendeltség és a tűzoltóság, a város, valamint a társszervek vezetői– ezzel kezdetét vette a Gyöngyösi Hivatásos Tűzoltóság megalakulásának 125. évfordulójára megrendezett ünnepség, mely a megemlékezést követően a Fő téren folytatódott.

  Dr. Zólyomi Géza, kirendeltség-vezető köszöntőjében úgy fogalmazott: mindazokra emlékeznek, akik a 125 év alatt hivatásukként látták el ezt a feladatot.

  Vilmányi Sándor tűzoltó őrnagy arra emlékeztetett, a tűzoltóság évszázados hagyományokra tekint vissza, míg Hiesz György polgármester a tűzoltók mindennapi helytállását méltatta.

  Elhangzott az is: minden remény megvan arra, hogy jövőre megkezdődhet az új, modern tűzoltólaktanya építése.

  A köszöntők után, a gyöngyösi tűzoltóság csapatzászlajára zászlószalagot kötöttek, majd elismeréseket, emléktárgyakat és Kozmári Dezső-érmeket adtak át a kimagaslóan teljesítő tűzoltók részére.

  Az ünnepséget követően a tűzoltók, a rendőrség és a mentők közös mentési bemutatót tartottak.


  Közösségi funkciók