3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Öko- és aktívturizmus: klaszterben hatékonyabb

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.10.12. péntek
 
Utoljára módosítva: 0000-00-00 00:00
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Megalakult Észak-Magyarország öko- és aktívturisztikai klasztere, az ECO-CEO.

   

  2012 őszén megalakult az ECO-CEO Öko- és Aktívturisztikai Klaszter, melynek nem titkolt célja, hogy az észak-magyarországi régiót a méltó helyére emelje az egyedi, exkluzív, minőségi termékeket kínáló turisztikai szolgáltatók nemzetközi térképén.

  A közelmúltban a régióban létrejött, illetve megerősödött számos, az öko- és aktívturisztika területén nemzetközi szintéren is versenyképes szolgáltatásokat nyújtani tudó vállalkozás, amelyek számára a megfelelő célközönség megtalálása és a folyamatos kereslet biztosítaná a megvalósított fejlesztések fenntarthatóságát és a további fejlődés lehetőségét.

  A Klaszter célcsoportja számára a természeti környezethez szorosan kötődő, ugyanakkor változatos, minden igényt kielégítő programcsomagokat állít össze, legyen szó a rekreáció akár passzív, akár aktív formájáról. Rendkívül fontos a tagok számára, hogy megmutathassák, hogy az ökológiai fenntarthatóság és a szabadidő természetközeli eltöltése nem zárják ki egymást.

  A Klaszter alapító tagjai: Zsóry Gyógy- és Strandfürdő; MátraSegway - Hegyi Sportok Bázisa, Mátrafüred; Balogh-Liget Lovas Klub, Miskolc-Szirmabesenyő; Fehér Szikla Vadászház, Füzérkomlós; Betyártanya, Sárospatak; Lillafüredi Erdei Vasút; Kalanderdő és Kalandpark Szilvásvárad; Oxigén Hotel & ZEN Spa, Noszvaj; Öreg Miskolcz Hotel;, Kőkapu Vadászkastély és Hotel; Lillafüredi Pisztrángtelep; Sajgó Pincészet; Vibercon Kft.; Károly Róbert Főiskola


  Közösségi funkciók