3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Öko- és aktívturizmus: klaszterben hatékonyabb

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.10.12. péntek
 
Utoljára módosítva: 0000-00-00 00:00
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Megalakult Észak-Magyarország öko- és aktívturisztikai klasztere, az ECO-CEO.

   

  2012 őszén megalakult az ECO-CEO Öko- és Aktívturisztikai Klaszter, melynek nem titkolt célja, hogy az észak-magyarországi régiót a méltó helyére emelje az egyedi, exkluzív, minőségi termékeket kínáló turisztikai szolgáltatók nemzetközi térképén.

  A közelmúltban a régióban létrejött, illetve megerősödött számos, az öko- és aktívturisztika területén nemzetközi szintéren is versenyképes szolgáltatásokat nyújtani tudó vállalkozás, amelyek számára a megfelelő célközönség megtalálása és a folyamatos kereslet biztosítaná a megvalósított fejlesztések fenntarthatóságát és a további fejlődés lehetőségét.

  A Klaszter célcsoportja számára a természeti környezethez szorosan kötődő, ugyanakkor változatos, minden igényt kielégítő programcsomagokat állít össze, legyen szó a rekreáció akár passzív, akár aktív formájáról. Rendkívül fontos a tagok számára, hogy megmutathassák, hogy az ökológiai fenntarthatóság és a szabadidő természetközeli eltöltése nem zárják ki egymást.

  A Klaszter alapító tagjai: Zsóry Gyógy- és Strandfürdő; MátraSegway - Hegyi Sportok Bázisa, Mátrafüred; Balogh-Liget Lovas Klub, Miskolc-Szirmabesenyő; Fehér Szikla Vadászház, Füzérkomlós; Betyártanya, Sárospatak; Lillafüredi Erdei Vasút; Kalanderdő és Kalandpark Szilvásvárad; Oxigén Hotel & ZEN Spa, Noszvaj; Öreg Miskolcz Hotel;, Kőkapu Vadászkastély és Hotel; Lillafüredi Pisztrángtelep; Sajgó Pincészet; Vibercon Kft.; Károly Róbert Főiskola


  Közösségi funkciók