3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Javasoljon arra érdemeseket a kitüntetésekre

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.08.12. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Gyöngyös Város Szociális Ügyéért kitüntetésre, valamint az Év Sportolói és az Év Edzője kitüntetésekre vár javaslatokat a polgármester

   

  A Gyöngyös Város Önkormányzata által alapított „GYÖNGYÖS VÁROS SZOCIÁLIS ÜGYÉÉRT” kitüntetés azon személyeknek adományozható, akik a városban a szociális ellátás területén kiemelkedő munkát végeztek, és ezzel hozzájárultak az ellátás színvonalának emeléséhez.

  A kitüntetések adományozására indokolással ellátott javaslatot tehet:

   bármely gyöngyösi választópolgár,

   a Képviselő-testület bármely bizottsága

   a gyöngyösi székhelyű, illetve tevékenységét részben vagy egészben Gyöngyösön kifejtő civil-, vagy gazdálkodó szervezet, valamint alapítvány,

   a szociális intézmény vezetője vagy a szociális intézmény érdekképviselete.

  A kitüntetések átadására minden évben a Szociális Munka Napja (november 12.) alkalmából kerül sor.

  A kitüntetésből 2015. évben kettő adományozható!

  A kitüntetéssel emlékérem, oklevél és pénzjutalom jár.

  A kitüntetésre való felterjesztés határideje: 2015. szeptember 30.

  Az írásban foglalt, indokolással ellátott javaslatokat Hiesz György Polgármesternek a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalban (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) lehet benyújtani, a fent megjelölt időpontig.

  Az „ÉV SPORTOLÓI” és az „ÉV EDZŐJE” KITÜNTETÉS azon sportszakembereknek, sportolóknak adományozható, akik a sportban a tárgyévben kimagasló eredményt értek el.

  Az „Év Sportolói” kitüntetés adományozható a tárgyévben gyöngyösi sportegyesület színeiben versenyző sportolónak, csapatnak az alábbi kategóriákban:

   női felnőtt korosztály,

   férfi felnőtt korosztály kategóriában, továbbá

   a tárgyévben gyöngyösi sportegyesület színeiben versenyző csapatnak.

  Évente összesen legfeljebb három –kategóriánként legfeljebb egy– kitüntetés odaítélésére kerülhet sor!

  Az „Év Edzője” kitüntetés adományozható annak a személynek, aki gyöngyösi sportegyesület színeiben versenyző sportoló felkészítése során a tárgyévben kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

  A kitüntetésből évente legfeljebb egy adományozható!

  Az év sportolóinak elismerése névre szóló serleggel, díszoklevéllel, az edzői munka elismerése díszoklevéllel, emlékplakettel, és mindkét esetben pénzjutalom átadásával történik.

  A kitüntetésekre való felterjesztés határideje 2015. október 1. napja.

  A kitüntetések átadására a Városi Évzáró Karácsonyi Ünnepségen ünnepélyes keretek között kerül sor.

  Az írásban foglalt, indokolással ellátott javaslatokat Hiesz György Polgármesternek a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalban (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) lehet benyújtani, a fent megjelölt időpontig.


  Közösségi funkciók