3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Az új kórházi szárnyban várják a betegeket

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.08.07. péntek
 
Utoljára módosítva: 2015-08-07 14:08
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Augusztus 10-én, hétfőn már az új kórházi szárnyban kialakított szakrendelőben fogadják a betegeket a Bugát Pál Kórházban.

   
   

  A járóbetegek ellátása továbbra is előjegyzési rendszerben történik, időpontot változatlanul személyesen és telefonon is lehet kérni, egyeztetni. Nincs változás abban sem, hogy mint eddig, minden betegnek a földszinten található betegirányitó pultnál kell jelentkeznie, ahol, ha ellátása aznapra előjegyzett, a kórház munkatársaitól egy aznapra szóló sorszámot kap. Ez a sorszám fog megjelenni az adott rendelő ajtaja fölött elhelyezett elektronikus kijelzőn. A sorszám megjelenését követően a Vetkőző feliratú helyiségbe kell a betegnek bemennie. Itt előkészülhet a vizsgálathoz, ruházatát, táskáját el tudja helyezni. Innen tud majd a rendelőbe belépni.

   

  Az új épületben a földszinten és az első emeleten találhatók a járóbeteg ellátást biztosító szakrendelők. Az új szárnyban két lift is segíti a betegek mozgását, és természetesen az épület teljes mértékben akadálymentes, így például minden felirat Braille – írással is ellátott.

   

  Az új szárny földszintjéről közvetlenül biztosított az átjárás a diagnosztikai egységek, például a röntgen felé.

  A kórház vezetése kéri a betegek megértését, támogató együttműködését, hiszen az új környezet betegnek, gyógyítónak egyaránt új, az első napokban mindenkitől sok türelmet igényel - áll a kórház közleményében.


  Közösségi funkciók