3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Az új kórházi szárnyban várják a betegeket

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.08.07. péntek
 
Utoljára módosítva: 2015-08-07 14:08
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Augusztus 10-én, hétfőn már az új kórházi szárnyban kialakított szakrendelőben fogadják a betegeket a Bugát Pál Kórházban.

   
   

  A járóbetegek ellátása továbbra is előjegyzési rendszerben történik, időpontot változatlanul személyesen és telefonon is lehet kérni, egyeztetni. Nincs változás abban sem, hogy mint eddig, minden betegnek a földszinten található betegirányitó pultnál kell jelentkeznie, ahol, ha ellátása aznapra előjegyzett, a kórház munkatársaitól egy aznapra szóló sorszámot kap. Ez a sorszám fog megjelenni az adott rendelő ajtaja fölött elhelyezett elektronikus kijelzőn. A sorszám megjelenését követően a Vetkőző feliratú helyiségbe kell a betegnek bemennie. Itt előkészülhet a vizsgálathoz, ruházatát, táskáját el tudja helyezni. Innen tud majd a rendelőbe belépni.

   

  Az új épületben a földszinten és az első emeleten találhatók a járóbeteg ellátást biztosító szakrendelők. Az új szárnyban két lift is segíti a betegek mozgását, és természetesen az épület teljes mértékben akadálymentes, így például minden felirat Braille – írással is ellátott.

   

  Az új szárny földszintjéről közvetlenül biztosított az átjárás a diagnosztikai egységek, például a röntgen felé.

  A kórház vezetése kéri a betegek megértését, támogató együttműködését, hiszen az új környezet betegnek, gyógyítónak egyaránt új, az első napokban mindenkitől sok türelmet igényel - áll a kórház közleményében.


  Közösségi funkciók