3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

A gyöngyösi árva kutyák javára gyűjtenek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.08.06. csütörtök
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Heves Megyei Állatvédőrség a gyöngyösi gyepmesteri telepet üzemeltető Új Nap Egyesület javára szervez adománygyűjtést hétvégén a gyöngyösi TESCO áruházban.

   

  Az egyesület minden segítséget örömmel fogad, de a kutyáknak leginkább örökbefogadó gazdikra lenne szükségük.

  A gyöngyösi gyepmesteri telepen több tucat kutya vár gazdára, a telep teljes kapacitással üzemel, július elején már arról adtak hírt, hogy a telep megtelt. A leterheltség azóta sem csökkent, a sorozatos hőhullámok pedig a kutyák szervezetét is megviselik. A telepet üzemeltető Új Nap Egyesület menhely létrehozásán dolgozik, amelyhez minden segítséget örömmel fogad. A legnagyobb szükség örökbefogadókra lenne, de most hétvégén az is segíthet, aki nem tudja vállalni egyetlen állat befogadását sem.

  A Heves Megyei Állatvédőrség az Új Nap Egyesület javára szervez adománygyűjtést augusztus 8-án 9 és 18 óra között a gyöngyösi TESCO áruházban. Az egyesületnek a következőkre van a legnagyobb szüksége a gyepmesteri telep üzemeltetéséhez:

  kutyakonzerv, száraz táp, száraz tészta, rizs, pléd, takaró, ágyneműhuzat, törölköző, kutyapelenka, sampon, póráz, nyakörv, kullancs- és bolha elleni készítmények, féreghajtó, kutyajátékok, etetőtálak, gumikesztyű, vitaminok, probiotikumok, zárható vödrök, tisztító- és fertőtlenítő szerek, szemeteszsák, papírtörlő, macskaalom, kutyaház.

  További információért keresse a gyepmesteri telepet a Karácsondi köz 3. szám alatt, vagy az Új Nap Egyesületet a következő számok valamelyikén: 70/425-2744, 70/268-8350.


  Közösségi funkciók