3 °C

 
 
Átadták a Fecske Úti Tagóvoda megújult konyháját

Teljesen megújult a Fecske Úti Tagóvoda konyhája. A 400 gyöngyösi óvodást kiszolgáló létesítmény több mint negyvenéves történetében a legnagyobb mértékű felújítást végezték el, és elkészült egy összekötő folyosó is, amely a konyha kikerülésével teszi lehetővé az intézmény két szárnya közötti átjárást. A munkálatok több mint 80 millió forintból valósultak meg.

Még jelentkezhet a tepertősütő versenyre

Csapatok jelentkezését várják a szervezők az idei tepertősütő versenyre. A Gyöngyösi Advent hagyományos programját december 14-én rendezik a Fő téren.

Idén is várja a korcsolyázókat a Gyöngyösi Jégpálya

Ismét elérkezett a tél, és ez Gyöngyösön egyet jelent azzal, hogy a Csépe György Uszoda és Termálstrand területén működő Gyöngyösi Jégpálya megnyitja kapuit. A jégpálya nyitásának tervezett időpontja november 30-a.

Ausztriában az első helyen az éremtáblázaton a Parafa Úszó Klub

Hatvanhárom érmet gyűjtve az első helyen végzett a gyöngyösi Parafa Úszó Klub a 3 ország 32 csapatát felvonultató nemzetközi versenyen.

Új helyre költözik Gyöngyösön a NÚSZ ügyfélszolgálati irodája

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. gyöngyösi ügyfélszolgálati irodája december 2-ától már új helyen, az Angyal utca 2. szám alatt, a megszokott nyitvatartási időben és a már ismert szolgáltatásokkal várja régi és új partnereit, vásárlóit.

Bővebben
Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

Normatív határozatok 2019-10-30

A normatív határozatokról szóló hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

32/2019.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. október 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelete módosításáról.

Döntés hirdetményi úton közléséről

A hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Bővebben

Bor és buli: koccintás, veteránok, mátrai identitás

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.06.29. hétfő
 
Utoljára módosítva: 2015-06-29 12:17
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Fő téren a jubileumi Szavasz Nyár programjai zajlottak a hét végén, a városházán pedig a Mátra idegenforgalmi lehetőségeinek jobb kiaknázásáról tanácskoztak. A végén mindenki összeállt egy nagy közös koccintásra.

   
   

  A jubileumoké volt a hétvége Gyöngyösön. A Szevasz Nyár elnevezésű koncertsorozatot immár huszadik alkalommal rendezték meg a város Fő terén, ahol péntektől szombatig Péter-Szabó Szilvia, Majka és Curtis, a SpoonDelhusa Gjon és a Wellhello szórakoztatta a közönséget.

   

  Szombaton az oldtimer autóké és motoroké volt a főszerep. A harmincadik Mátrai Veteránatutó Találkozón több mint száz matuzselám jármű mutatkozott be és vett részt a város szívében megrendezett ügyességi versenyen illetve a Heves és Nódrád megyét érintő – már hagyományos – rally versenyen. A gépjárművek Hollókőn is bemutatkoztak.

  A szórakoztató programokkal egy időben a Mátrai Önkormányzatok Szövetsége a városházán szakmai konferenciát tartott a Mátra idegenforgalmi fejlesztéséről. A találkozó résztvevői egyet értettek abban, hogy vonzóbbá kell tenni a Mátrát. Mindezt a lehető legszélesebb összefogással lehet elérni, identitást adva a Mátrának, melynek fejlesztéséről komplex módon kell gondolkodni és gondoskodni. Éppen ezért Heves és Nógrád megyei szakemberek és politikusok – köztük Vona Gábor, Becsó Zsolt és Szabó Róbert – is elvállalták a MÖSZ felkérését, hogy a „Mátra lobbistái” legyenek. A résztvevők abban is egyetértettek, hogy az atrakció-fejlesztések sikerének előfeltétele, hogy a hiányzó infrastrukturális fejlesztések megvalósuljanak, mindenek előtt a siralmas állapotban lévő utakat kell helyrehozni.

   

  A szövetség kezdeményezésére a mátrai települések is csatlakoztak a Magyar Bor Napjához szombaton. Az országos esemény célja az volt, hogy minél többen emeljék poharukat a magyar borra. A rekordkísérletre sok borkedvelő gyűlt össze a Fő téren, ahol a Mátrai Borvidék legnépszerűbb boraival koccinthattak. Az abasári kötődésű dr. Tóth Tamás, a népszerű tévés műsor orvosa is a kezdeményezés mellé állt, s köszöntőjében egyebek mellett arról beszélt: napi egy-két pohár bor a szó szoros értelmében is egészségünkre válik, s ezért is fontosak a kulturált borfogyasztást népszerűsítő rendezvények és akciók.

   

  Mátrai veteránautó találkozó - 2015

   
  16 kép
  Dátum: 2015-06-29 12:00:00
   

  Koccintás 2015

   
  44 kép
  Dátum: 2015-06-29 11:59:00
   


  Közösségi funkciók